Előfordult már, hogy a párotok szülei tönkretették a kapcsolatotokat?
Nem. Véleményem szerint ahol a párok szülei tönkreteszik a kapcsolatot, ott más is van a dologban. Nem tudom elképzelni, hogy csak ugy valakinek a szülei áskálódnak indok nélkül. Vagy ha mégis ez esetben azt nem tudom elképzelni, hogy két felnőtt, miért nem áll a lábára.
Szerencsére én nagyon jóban vagyok a vőlegényem szüleivel, de a fejük tetejére is állhatnának akkor se tudnának közénk éket vágni. Anyámék detto.
Előfordult olyan korábban, hogy az akkori barátom anyjának nem igazán jöttem be, vagy valahogy éreztem, hogy nem kedvel, illetve minden mást (munka, az ő családjának dolgai) a kapcsolatunknál előrébbvalónak gondolt. Szerencsére a fia nem így gondolta, így nem is tudott se közénk állni, se helyettünk meghozni döntéseket.
Most minden más. A férjem családja nagyon szeret, anyóssal is remek a kapcsolatom.
Egyébként két okosan élő ember jó kapcsolatát harmadik fél nem tudja tönkretenni, még anyósék sem.
Volt ilyen.
Anyucikisfia pasi,amig csak jártunk,addig minden oké volt,összeköltözés tervezésekor anyuci házisárkánnyá változott,a pasi engedelmes kisfiú volt 27 éves léttére,és visszakozott,majd megpróbált rábeszélni,költözzek én hozzájuk.Szakítottam.
ennek több mint 5 éve,én férjnél vagyok,épp babár várok,a pasi még mindig az anyjával él,most már kettesben,mert az apja elvált az anyjától.
Nem, és normális esetben nem is tehetik. Ha mégis sikerül, akkor alapjaiban volt ingatag a kapcsolat, és nem is baj, ha vége.
Megvédeném a páromat a szüleimmel szemben, és ő is engem, szóval nem félek ilyesmitől.
Nekem pl...
Nem volt alapvető baj a kapcsolatunkkal, meg van két gyerekünk is, de az anyukájuk 40 évesen is képtelen volt belátni, hogy ő elsősorban ENNEK a családnak a központja, nem pedig ANNAK a befolyásolható (hogy finom legyek) tagja.
Velem nem. Egy ilyennél azt hiszem csak úgy mehet, ha az a fél, akinek a szülője áskálódik, még mindig befolyásolható általa.
Volt barátom anyja is ilyen áskálódó volt, tipikus szappanoperába való anyósféle. Mi nem miatta mentünk szét, bár engem sem kedvelt, de a volt barátom előző kapcsolatát nagyon gajra tette. Később (a mi kapcsolatunknál) a sarkára állt a volt párom, csak mi meg nem illettünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!