Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti teljes értékűnek tudnátok...

Ti teljes értékűnek tudnátok tartani a kapcsolatotokat, ha az elejétől fogva távkapcsolat lenne?

Figyelt kérdés

Ha csak hétvégente lenne találkozás. És 3 éven át ez lenne.

Huszonévesektől és ennél idősebbektől kérdezem

2013. jan. 7. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
nem. számomra az nem kapcsolat, h hétköznap úgy élek mint egy agglegény.
2013. jan. 7. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem mert volt ilyenem.

Nem igazi kapcsolat, csak elképzelt, légvár kapcsolat.

Neten indult, emailben, msn-en, telefonon, sms-ben nagyon jó volt, aztán mikor nagy ritkán találkoztunk, akkor alig tudtunk mit kezdeni egymással.

Az egész csak az illúziója volt egy kapcsolatnak, de nagyon jó illúzió. Végül találtam egy valódi kapcsolatot és már nem érdekelt a szerelem a virtuális valósággal.

2013. jan. 7. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem. De én bele sem vágnék így kapcsolatba szerintem.
2013. jan. 7. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
4. éve leszünk együtt. suli időben csak hétvége, szünetekben mindig együtt. egész nyáron is. juliusban megyünk angliába :)
2013. jan. 7. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, annak tartom.
2013. jan. 7. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem...még csak kapcsolatnak sem nevezném...

Az a leginkább kapcsolat, amikor már együtt élnek a felek. Előtte az ismerkedés alapjait fektetik le.

24N

2013. jan. 7. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi egy éve vagyunk együtt, össze szeretnénk költözni, de a munkánk miatt sajnos nem lehet:s. Novemberben jár le a szerződésem, akkor költözünk össze, addig várnunk kell, sajnos, nem akarok úgy odamenni, hogy nincs munkám. Addig spórolok, hogy legalább ne üres kézzel menjek, és valameddig elég legyen a pénz. Az első két hónapban együtt éltünk, utána kaptam munkát, most akkor vagyunk együtt, amikor nincs munka, ez hétvége, és a szabadságaink. Ettől kapcsolatnak tartom.

24/N

33/F

2013. jan. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!