Költözzek? Félek, de menni szeretnék
Tavasszal megismertem egy angol srácot,akivel a nyár elején összejöttem és az egész nyarat vele töltöttem,utazgattunk,buliztunk.Úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk úgy a távkapcsolatot,hogy ő péntekenként Magyarországra repül és csak vasárnap megy haza,néha én látogatom meg és akkor tovább maradok.De szombaton felvetette a dolgot,hogy odaköltözhetnék hozzá végleg.
Tényleg ez lenne a legjobb,de azért egy kicsit mégis félek...
A szüleimmel már így is folyton veszekszem,mert nem szeretik a páromat,folyton mondják,hogy biztos egy tucat barátnője van mellettem,mert látszik rajta,hogy nem épp hűséges típus.De anya pl. már azt is mondta,hogy mit akarna egy ilyen srác tőlem,csak ideig-óráig vagyok neki jó...Hát ez nagyon jól esett,mondhatom.
A barátomtól nem várhatom el,hogy mindig ingázzon Anglia,Franciaország(az anyukája ott él) és Magyarország között,apáék meg vitatkoznak velem,ha én megyek a barátomhoz,amikor nekik ez semmibe nem kerül,csak nem szeretik,hogy együtt vagyok vele.
Nem tudom,hogy mit csináljak.Félek,hogy mi lesz a szüleim reakciója,mi lesz,ha szóba sem állnak velem,ha elköltözöm.De úgy érzem,ezt a távkapcsolatot nem bírom sokáig már...
19,L
Ha ilyen mellszéleséggel kiáll melletted a srác és ott a háttér (szülök hozáállása, környezet) is rendben van akkor simán és még feltétel hogy te is el tudj ott helyezkedni, nem lóghatsz a nyakán.
De azt mindenképp tisztázd vele hogy ne gondolkozzon hónapokon belüli lánykérésben, egyelőre üljön a fenekén a gyűrűvel. Tehát csak ilyen feltételek mellett fogadd el az invitálást.
menj. maximum hazajössz.
arra figyelj, hogy kint keress valami iskolát vagy munkát. ne az legyen, hogy nem csinálsz semmit csak nála vagy és tőle függsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!