Ki vagyok teljesen! Nem tudok haza költözni mert, félek hogy velem is ki kezd a nevelő apám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátommal élek,de már nem bírom elviselni őt,millió beszélgetés után sem.A nevelő apámhoz nem tudok menni,mert eddig minden testvéremmel,rokonnal,barátnővel ki kezdett!Nagyon félek tőle.Sokszor ölelget,közben a keze lecsúszik a fenekemre pedig 19 éves vagyok,nézegeti a mellem,ha olyan felső van rajtam,már öltözni sem merek tőle!Galériám van csak!Anyám vidéken van alkoholista oda nem tudok menni. Dolgozni csak néha tudok,mert most vagyok gyakorlaton,így albérletbe nem tudok menni.Nem bírok már a barátommal lenni,de haza sem merek menni.Nagyon rossz lelkileg ez teljesen megölt.Mit csináljak?Rejtsem el magam?':(':(2012. okt. 13. 22:13
1/5 anonim válasza:
Igazabol a kerdesedben a valasz is benne van, mert minden lehetoseget ki is zartal vmiert. Szal nem igazan tudom milyen tanacsot adhatna igy barki.
Egyebkent mivan az edesapaddal? Egyedul rola nem mondtal semmit?!
2/5 anonim válasza:
Meddig tart még a gyakorlat? Nagyszülőkhöz nem tudsz menni? Vagy próbálj addig a barátoddal lenni még nem találsz mást akivel összejöhetnél.
3/5 anonim válasza:
Barátok? Én sem állok túl jól anyagilag, de ha az egyik barátom ilyen helyzetbe kerülne, én befogadnám.
4/5 A kérdező kommentje:
Apukám meg halt:( 1 barátnőm van neki is galériája van,nem tudok oda menni.
2012. okt. 13. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!