Apák! Előfordult veletek olyan, hogy randiztatok egy nővel és titkoltátok előtte, hogy van gyereket, de amikor elmondtátok, hogy mi a helyzet, ez a nő elhagyott titeket?
Bár én nem vagyok apa, de van olyan ismerősöm, aki így járt. Újsághirdetést adott fel, internet még nem volt akkor.
Amikor a nők meghallották, hogy 3 gyereket nevel, nagyon gyorsan elbúcsúztak.
Nőként jártam így. Elég hosszú udvarlási szakasz és több kör után jöttünk csak össze (több hónap!), de akkor pillanat alatt szerelem lett. Több hete együtt voltunk már amikor kiderült, hogy volt már nős és vannak gyerekei. Hiába szerettem, faképnél hagytam. Azonban ő máshogy akarta és nagyon kitartóan nagyon hosszan újra udvarlás és a többi. Most 4 éve együtt, 2 éve házasok vagyunk.
Ha az elején a gyerekekkel kezdte volna biztos hogy esélyt nem adtam volna neki hogy megismerjük egymást. Így viszont sikerült neki. Valamiért így kellett lennie, de nem bánom :)
Itt a hazug jellem vágná ki nálam a biztosítékot!
És pluszban azért is dühös lennék, tán meg is fojtanám, hogy fölöslegesen okozott nekem veszteséget. Ugyanis ha nem épít fel (hazug) kapcsolatot, akkor nem kell elveszítenem a szerelmemet. ezt simán megspórolhatta volna nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!