Az a helyzet hogy nevelőapám csalja anyámat. Több SMS-t is találtam nev. Apám telefonjába. Hogyan lehetne ezt a nőt lekoptatni apámról?
Valaki nem tud valami nagyon frappáns ötletet?
Vagy ilyenkor mit lehet tenni a családot nem akarom összeugrasztani csak úgy hogy titokba maradjon...
Pont nagyon hasznos volt a válaszod köszi.
Te lennél ebben a helyzetbe nem így állnál hozzá.
most akkor anyud tud róla, vagy azt akarod, hogy titok maradjon?
Nem a nő kva, a nevelőapád kvapecér.
Te még nagyon fiatal lehetsz.
Ha a nevelőapád csalja anyukádat, akkor a kapcsolatukkal van a probléma. És amíg azt nem oldják meg, addig hiába "koptatod le" a nőt, mert lesz másik.
Így nem tudod megoldani a dolgokat. Mondd el anyukádnak, majd ő eldönti, hogyan legyen megoldva ez a probléma.
És amúgy tényleg nagyon gáz, hogy a nevelőapád telefonjában turkálsz...
de mégis mit vársz?
1. nincs hozzá közöd, ez az ő dolguk
2. nem turkálunk más telefonjában... ez pont olyan tisztességtelen, mint megcsalni valakit.
3. nem te fogod lekoptatni
4. honnan tudod, hogy k a nő? És akkor a nevelőapád mi?
5. titok vagy tud róla anyukád?
6. kész a házid?
Valami normális választ nem pedig oltogatást...
És igen az a nő tudod mert ismerem annyira ja és nem 12 éves vagyok hogy ne fogjam fel hogy mi folyik itt...
Anyámnak próbálok csak segíteni valahogyan mert ő se tudja hogy mit csináljon csak hogy ez neki nem jó válni meg nem akar de tök szuper minden nagyon hasznosak a válaszok ...
Nem tudom ha feltesz valaki egy ilyen kérdést mér kell egyből lehordani a sárga földig de ez a magyar mentalitás csak így tovább....
"ez neki nem jó válni meg nem akar"
Úgy gondolod te fogod megoldani a problémát, amikor anyukád sem tudja mit akar?
És mi lesz, ha lekoptatod ezt a "k.rvát"? Talál másikat. Azt is lekoptatod? Lesz harmadik... stb
Ezt a problémát nem így, és főleg NEM NEKED kell megoldanod!!!
Ja, és lehet, hogy nem 12 éves vagy, de 14-nél biztos nem több....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!