Az a helyzet hogy nevelőapám csalja anyámat. Több SMS-t is találtam nev. Apám telefonjába. Hogyan lehetne ezt a nőt lekoptatni apámról?
Valaki nem tud valami nagyon frappáns ötletet?
Vagy ilyenkor mit lehet tenni a családot nem akarom összeugrasztani csak úgy hogy titokba maradjon...
Hát figyelj, ha apád p1nára vágyik, akkor fog is találni p1nát. Tök mindegy, hogy ezt a mostnai nőt elhajtod-e vagy sem. Jön másik.
Ebben a történetben mindenki vétkes. Gondolom apád sem csak úgy megbotlott és beesett a nőnek a lábai közé, anyád meg egész egyszerűen egy akaratgyenge ember, aki nem mer lépni.
Tök mindegy igazából mit tanácsol akárki is a nő eltakarítására, mert ez a szüleid házasságát nem fogja helyre rakni.
megoldás kell? tessék:
hívd fel a nőt, a telefonszáma ott van apád telójában
hívd fel és beszélj vele
egy felnőtt így oldaná meg, nem titokban meg okosba
dehogy hívod
nincs benned ehhez bátorság
még a kérdést is csak nicknév nélkül merted felrakni és privát üzenetet küldözgetsz ha valami nem tetszik ahelyett hogy ide írnád
leginkább azért mert azt se tudod mit mondhatnál annak a szerencsétlen nőnek
És ezzel mit oldasz meg?
Nem gondolod, hogy milyen megalázó lesz anyukádnak, hogy te "elbeszélgetsz" apukád szeretőjével?
Tényleg nem kellene beleavatkoznod!
És annak mégis mi értelme van ,hogy itt oltogatjátok?
Nekem az édesapám(!!!)Csalta meg anyámat. Nem váltak el már jól elvannak , de ami nem élt át ilyet annak fogalma sincs ,hogy ilyenkor egy gyerek mennyire sz*rul érzi magát.
9 voltam amikor megtudtam a netről ,hogy ez a helyzet és 11 voltam amikor anyám is megtudta. Én nem mondtam el neki ,mert nem voltam benne biztos , de hogy mekkora megrázkódtatás ez egy gyereknek vagy kamasznak mindegy arról annak fingja sincs akinek a családjában nem volt ilyen. Az emlékek még ma is bennem élnek , pedig ennek már jó pár éve.Ez rosszabb mint amikor elválnak a szülők...
És pont emiatt az apám és az én kapcsolatom már nem a régi és már sosem lesz az. Mert egyszerűen nem tudom bízni benne. Így tökéletesen megtudom érteni a kérdezőt , hiszen mindegy ,hogy hány éves , de ezt átélni....
Viszont neked kérdező én csak azt tudom javasolni ,hogy mind a hárman (ha van tesód vele is) üljetek le beszélgetni. És külön a szülők beszéljék meg a gondokat és próbáljanak ezen javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!