Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a helyzet hogy nevelőapám...

Az a helyzet hogy nevelőapám csalja anyámat. Több SMS-t is találtam nev. Apám telefonjába. Hogyan lehetne ezt a nőt lekoptatni apámról?

Figyelt kérdés

Valaki nem tud valami nagyon frappáns ötletet?

Vagy ilyenkor mit lehet tenni a családot nem akarom összeugrasztani csak úgy hogy titokba maradjon...

2014. ápr. 1. 18:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Hát figyelj, ha apád p1nára vágyik, akkor fog is találni p1nát. Tök mindegy, hogy ezt a mostnai nőt elhajtod-e vagy sem. Jön másik.

Ebben a történetben mindenki vétkes. Gondolom apád sem csak úgy megbotlott és beesett a nőnek a lábai közé, anyád meg egész egyszerűen egy akaratgyenge ember, aki nem mer lépni.

Tök mindegy igazából mit tanácsol akárki is a nő eltakarítására, mert ez a szüleid házasságát nem fogja helyre rakni.

2014. ápr. 1. 18:53
 12/28 A kérdező kommentje:
Kösz ez a válasz is jó volt, igen te is nagyon jól megtudod jósolni az életkorom gratula hogy ezzel vagytok / vagy elfoglalva hogy hány éves vagyok váó inkább ide már ne írjon senki úgyis csak sz*r jön ki ebből.
2014. ápr. 1. 18:54
 13/28 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon zöldfülű vagy te még. és nem bántásból írom, de ez tény.
2014. ápr. 1. 18:58
 14/28 anonim ***** válasza:
17%

megoldás kell? tessék:

hívd fel a nőt, a telefonszáma ott van apád telójában

hívd fel és beszélj vele

egy felnőtt így oldaná meg, nem titokban meg okosba

2014. ápr. 1. 19:00
 15/28 A kérdező kommentje:
OK Hívom
2014. ápr. 1. 19:03
 16/28 anonim ***** válasza:
33%
Hát te hülye vagy...
2014. ápr. 1. 19:05
 17/28 anonim ***** válasza:
48%

dehogy hívod

nincs benned ehhez bátorság

még a kérdést is csak nicknév nélkül merted felrakni és privát üzenetet küldözgetsz ha valami nem tetszik ahelyett hogy ide írnád

leginkább azért mert azt se tudod mit mondhatnál annak a szerencsétlen nőnek

2014. ápr. 1. 19:06
 18/28 A kérdező kommentje:
De tudnék mit mondani annak a nőnek...És van benne annyi hogy akkor felhívom és kész. Elbeszélgetek vele.
2014. ápr. 1. 19:19
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

És ezzel mit oldasz meg?

Nem gondolod, hogy milyen megalázó lesz anyukádnak, hogy te "elbeszélgetsz" apukád szeretőjével?

Tényleg nem kellene beleavatkoznod!

2014. ápr. 1. 20:54
 20/28 anonim ***** válasza:
32%

És annak mégis mi értelme van ,hogy itt oltogatjátok?

Nekem az édesapám(!!!)Csalta meg anyámat. Nem váltak el már jól elvannak , de ami nem élt át ilyet annak fogalma sincs ,hogy ilyenkor egy gyerek mennyire sz*rul érzi magát.

9 voltam amikor megtudtam a netről ,hogy ez a helyzet és 11 voltam amikor anyám is megtudta. Én nem mondtam el neki ,mert nem voltam benne biztos , de hogy mekkora megrázkódtatás ez egy gyereknek vagy kamasznak mindegy arról annak fingja sincs akinek a családjában nem volt ilyen. Az emlékek még ma is bennem élnek , pedig ennek már jó pár éve.Ez rosszabb mint amikor elválnak a szülők...

És pont emiatt az apám és az én kapcsolatom már nem a régi és már sosem lesz az. Mert egyszerűen nem tudom bízni benne. Így tökéletesen megtudom érteni a kérdezőt , hiszen mindegy ,hogy hány éves , de ezt átélni....

Viszont neked kérdező én csak azt tudom javasolni ,hogy mind a hárman (ha van tesód vele is) üljetek le beszélgetni. És külön a szülők beszéljék meg a gondokat és próbáljanak ezen javítani.

2014. ápr. 1. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!