"Majd megtudod ha lesz gyereked" - nektek is elegetek volt ebből a fellengzős kijelentésből?
Figyelt kérdés
Mi sokáig vártunk a babára, de jöttek a "jószándékú" kérdések, hogy "mikor lesz baba?" és "majd megtudjátok ha lesz gyereketek". Hát lett, de nem tudtam meg mit kellett volna megtudni. Ti is utáljátok az ilyen tapintatlan, fellengzős kijelentéseket?2013. ápr. 24. 20:31
1/31 anonim válasza:
Igen utálom,és nagyon be tudnék olvasni az ilyeneknek, pláne mert nem tehetünk róla, hogy két éve nem jön a baba :(
2/31 anonim válasza:
Igen, de ilyeneket csak nagyon buta nők mondanak akik semmit sem értek el az életben, csak a szülést, ami azért nem nagy dolog, csak tenni nem kell ellene.
3/31 anonim válasza:
ez sima közhelypuffogtatás. nem utálom, mert arra se érdemes, h felhúzzam rajta magam. teljesen immunis vagyok rá :-)
4/31 anonim válasza:
Majd megtudod mikor kamasz lesz:DD Még ha azt is hiszed, hogy te kimaradsz a szórásból:D Nem fogsz. Én is igy gondolkodtam mint te, aztán a fenébe tényleg megláttam a másom:DD
5/31 anonim válasza:
Egyébként ettől a szövegtől nekem is a hajam az égnek állt, egészen addig mig nem tapasztaltam:D
6/31 anonim válasza:
Általában azok mondanak ilyeneket, akik elkényeztetik a gyerekeiket. Akkor valóban "megtudják". De ha normálisan neveled, akkor lehetnek anyagi nehézségek, de nem jelent terhet egyébként a gyerek.
Mi 3 gyereket neveltünk fel, iskoláztattuk őket, de soha nem panaszkodtunk, hogy: jaj, ezt nem gondoltam, és soha nem mondanák ilyeneket senkinek sem.
7/31 anonim válasza:
Sokan pattognak, hogy "milyen könnyű szülni meg gyereket nevelni". Én olyankor mondom, hogy, na majd ràjössz. Mert tényleg nem egyszerű, nem csak babàzàsból àll, a gyerek nem nő fel magàtól.
8/31 anonim válasza:
Illetve felnő, de nem mindegy, hogy.
9/31 anonim válasza:
Igen! És rájöttem,hogy akik ezzel jöttek sokkal rosszabbnak állították be a saját helyzetüket,mint amilyen valójában. Kvázi mártírkodtak,mert van ennek számos jó oldala,amiről persze nem beszéltek! :-)
10/31 anonim válasza:
Hát igen, elég unalmas, amikor normális észérveket várnék, nem ezt a megkeseredett dumát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!