"Majd megtudod ha lesz gyereked" - nektek is elegetek volt ebből a fellengzős kijelentésből?
Figyelt kérdés
Mi sokáig vártunk a babára, de jöttek a "jószándékú" kérdések, hogy "mikor lesz baba?" és "majd megtudjátok ha lesz gyereketek". Hát lett, de nem tudtam meg mit kellett volna megtudni. Ti is utáljátok az ilyen tapintatlan, fellengzős kijelentéseket?2013. ápr. 24. 20:31
31/31 anonim válasza:
Én ezeket inkább csak anyukámtól kaptam meg azt a "majd megtudod, ha lesz majd gyereked", és nem babaügyben (hanem pl. amikor elmondtam, hogy én hogy fogom másképp nevelni a gyerekeimet, ha lesznek), de annyira elegem van már belőle, tiszta hülyeség. Nem értem, miért hiszik azt egyesek, hogy egyes dolgok csak úgy történhetnek a gyerek nevelésében, mint ahogy ők megcsinálták. Más módszerek is vannak, és a gyerekeknek is különböző személyiségük van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!