Anyukák nektek is van olyan, hogy elegetek van a gyerekbol?
Ikreink vannak (3 evesek) es van egy 8 honapos babank.
Az ikrek kisfiuk, a baba kislany, egy angyal. Ahogy az egyik kisfiunk is egy tunemeny( persze dackorszak van nala is)... de a.masik... rug,vag,csapkod, harap, mar. Van, hogy 1 hetig 0-24-ben ilyen. Utana egyik percrol a masikra kattan egyet jon oda, bujik, simogat...de en legszivesebben eltolnam. Persze utana buntudatom van... de ezt erzem, van, hogy mar nincs is hozza turelmem :/
Massal is van ilyen?... a masik ket gyerekkel soha nem volt ilyen...Neha legszivesebben felpofoznam.
Csak lököd az általad frappánsnak gondolt válasuokat de nem említed, hogy eljutott volna a tudatodig az, hogy mikor mész el vele kettesben mondjuk fagyizni...
Azzal, hogy átsiklasz a vélemények felett, még a probléma megmarad, hogy nem szánsz rá időt, amikor csak vele foglalkozol :(
Néha megesik sajnos. Mostanában pont egy gyk-s válasz adott erőt, olyan szépen írta, hogy a kisgyermekkor az aranykor, még tiszta igazi a szeretetük, meg ilyesmit.
És milyen igaz :) néha olyan nehéz, kihoz a sodromból, de mégis ő az, aki a legjobban szeret engem a világon és én is viszont őt :)ez nekem nagy kincs. Segít átlendülni. Meg kell tanulni mindig, örülni a mának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!