Anyukák nektek is van olyan, hogy elegetek van a gyerekbol?
Ikreink vannak (3 evesek) es van egy 8 honapos babank.
Az ikrek kisfiuk, a baba kislany, egy angyal. Ahogy az egyik kisfiunk is egy tunemeny( persze dackorszak van nala is)... de a.masik... rug,vag,csapkod, harap, mar. Van, hogy 1 hetig 0-24-ben ilyen. Utana egyik percrol a masikra kattan egyet jon oda, bujik, simogat...de en legszivesebben eltolnam. Persze utana buntudatom van... de ezt erzem, van, hogy mar nincs is hozza turelmem :/
Massal is van ilyen?... a masik ket gyerekkel soha nem volt ilyen...Neha legszivesebben felpofoznam.
én leírtam a példámat, te ez felett ismét elsiklottál.
Majd 30 év múlva te is azzal állsz elő, mint az anyám, aki mostanában rájött arra, hogy anya, és jön az szöveg, hogy "bezzeg az anyád vagyok"...erre azt tudom mondani mindig, hogy gondolt volna erre 30 évvel ezelőtt és viselkedett volna úgy, mint egy anya, és nem tartanánk itt. Ennyi tanács után én nem támadásnak venném, hanem kikapcsolnám azt a kicseszett netet és elgondolkoznék, hogy hol ....sztam el, és két pillanatot nem várnék, nem hogy ovi kezdéséig. Utána meg vársz majd a dokiig. Meg a karácsonyig, meg az újévig. Az igazság fáj, de fel kéne fogni. Kapj már a fejedhez. Példákat olvashatsz és tanácsokat, de nem, te makacsul ragaszkodsz a saját butaságodhoz! Csak tudod azon lehet segíteni, aki hagyja magát, de így....
Édesjóistenem...nem cimke kell rá, hanem kezelés. Amúgy meg korántsem biztos, hogy hiperaktív, bármi más lehet. Téged nem érdekel mi baja és hogyan segíthetnél rajta? A "szakemberetek" egy kókler, ha leragadt ennél a diagnózisnál, hogy szerinte(!) az. És ha az, akkor szerinte ennyi volt, vége? :) Elárulom, nem.
Nem baj, ha nem ért hozzá, senki sem ért mindenhez, de rosszat mondott, és a gyerek sorsa az ilyen kóklereken múlik. Remélem, csak ismerős és nem osztja a diagnózisokat ész nélkül, mint nálatok.
Ismétlem, szakemberhez vidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!