Anyukák nektek is van olyan, hogy elegetek van a gyerekbol?
Figyelt kérdés
Ikreink vannak (3 evesek) es van egy 8 honapos babank.
Az ikrek kisfiuk, a baba kislany, egy angyal. Ahogy az egyik kisfiunk is egy tunemeny( persze dackorszak van nala is)... de a.masik... rug,vag,csapkod, harap, mar. Van, hogy 1 hetig 0-24-ben ilyen. Utana egyik percrol a masikra kattan egyet jon oda, bujik, simogat...de en legszivesebben eltolnam. Persze utana buntudatom van... de ezt erzem, van, hogy mar nincs is hozza turelmem :/
Massal is van ilyen?... a masik ket gyerekkel soha nem volt ilyen...Neha legszivesebben felpofoznam.
Nekem most az jutott az eszembe, hogy sokan szeretnének babát és nem lehet, vagy kezelések, inszem, lombik árán talán. Neked meg van 3, és itt vigyorogsz a cseppet sem normális helyzeteden. Hát, elég szomorú, hogy nem érzed a helyzet súlyát. Az óvodától várod a megváltást és a nevelést. :)
2016. szept. 4. 08:51
142/199 anonim válasza:
Persze hogy remekül van, addig sincs veled és az óvónők talán foglalkoznak is a lelkével nem csak büntetnek.De úgyse fogod megérteni, csak mikor majd kamaszként a szemedbe vágja hogy gyűlöl és tönkretetted az életét
2016. szept. 4. 18:23
143/199 A kérdező kommentje:
Nincs velem?? Beszoktatas van. 2-3 orakat vannak oviba, es ott vagyok veluk... retentoen okos vagy.
2016. szept. 7. 21:55
144/199 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom tisztában vagy-e vele, de a beszoktatás max egy hét, és utána gondolom ott is fogod altatni hogy ne legyen vele gondod.. tehát nem a beszoktatásra értettem. Bár gondolom nálatok arra nincs szükség, ilyen anyától menekül a gyerek.
2016. szept. 7. 22:01
145/199 A kérdező kommentje:
Te egy kesz vicc vagy... van egy kep a fejedbe es teszel a tenyekre. Nalunk nem egy het lesz a beszoktatas, egyik sem kezeli jol, kepzeld Marcika 20-30 perc utan kozolte az ovonenivel, hogy eleg volt O megy haza...de biztos mazohista.
Es itthon fognak aludni.
2016. szept. 7. 22:37
146/199 anonim válasza:
Nem, hanem képzeld gyerekből van és akármilyen is az anyja őt tekinti annak. Ezt jól jegyezd meg, mert ha nem változtatsz a hozzáállásodon, évek múlva már nem lesz ilyen "ragaszkodó" :D
2016. szept. 8. 23:39
147/199 A kérdező kommentje:
Nevelesi tanacsado pipa. Nincs szuksege fejlesztesre. A koranak megfelelo az ererttsege, egyszeruen eleven. Koszonom a tippeket...
2016. szept. 23. 11:49
148/199 anonim válasza:
Azt senki nem gondolta, hogy őrült a gyerek (ha csak te nem!). Mi csak azt mondtuk, hogy a lelkével lehetnek bajok... Amit szerintem itt továbbra is sokan tartunk!
2016. szept. 23. 14:20
149/199 anonim válasza:
Eleven. Persze.. azért rúg, vág, csapkod, harap, igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!