Anyukák nektek is van olyan, hogy elegetek van a gyerekbol?
Ikreink vannak (3 evesek) es van egy 8 honapos babank.
Az ikrek kisfiuk, a baba kislany, egy angyal. Ahogy az egyik kisfiunk is egy tunemeny( persze dackorszak van nala is)... de a.masik... rug,vag,csapkod, harap, mar. Van, hogy 1 hetig 0-24-ben ilyen. Utana egyik percrol a masikra kattan egyet jon oda, bujik, simogat...de en legszivesebben eltolnam. Persze utana buntudatom van... de ezt erzem, van, hogy mar nincs is hozza turelmem :/
Massal is van ilyen?... a masik ket gyerekkel soha nem volt ilyen...Neha legszivesebben felpofoznam.
még egyszer mondom kérdező, nem vagyok kíváncsi a privát üzeneteidre, nyugodtan abbahagyhatod az irkálást, azt az időt, amit a nekem szánt üzenetekkel töltesz, fordítsd inkább a gyerekeidre...
És javaslom a magnéziumot, jó hatással van az idegekre.
most kaptam meg ma a 3. privát levelet... :D
B. Fruzsi, tényleg leállhatsz, semmi értelme...
Nekem azt irta: Igy jobban tetszik.
Szegeny fogyatekos.
Ez már kezd röhejes lenni... nem bírja abbahagyni az irogatást, megint kaptam :D gondolom lyukas óra... :)
időről időre mindig előjön egy egy kamuhuszár, aztán a sok jóhiszemű, segíteni szándékozó válaszoló meg időt pazarol rá...
Na én ezt nem teszem tovább, van jobb dolgom is...
Szia Fruzsi, szép napot...
Többieknek minden jót!
Na, foglalkozz az ikerterheseggel es az ujabb kamusztorikkal. Nekem erre nincs idom, dolgozom.
Azert majd figyelem, mi lesz az uj agymenesed, fruzsika;)
Na ha már így kérdezed és megszólítottál, válaszolok.
Gyerek oviban, férj dolgozik, én meg terhesen fekszem, mert eü probléma miatt több hete fekvésre vagyok "ítélve"... Nyilván nem egész nap ezt a kérdést lesem, de ha már a kérdező privátban ír, engedd már meg nekem, hogy válaszoljak rá...
Neked is szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!