Miután megszületik a baba a külön kassza hogy működik egy családnál?
Atyaég 50-es...a gyógyszer nagyon elgurult...mondta már neked valaki, hogy egy felnőttnek illenék kulturáltan kommunikálni.
A témához annyit: mind a ketten átlag felett keresünk, közös kasszán vagyunk természetesen, el sem tudnánk képzelni másképpen.
Nincs elszámoltatás, mindkettőnknek van kártyája, azt veszünk, amit akarunk. Nagyobb (beruházási) tételeket megbeszéljük (pl. új hűtő, ingatlan, autó, tv....)
A külön kasszázókat sohasem értettem. OK, meg lehet beszélni, hogy ki mennyit ad be, ezt a gyerek masszívan bezavarja általában. Ezen felül gondolom az is mérlegre van téve, hogy a házimunkában ki mennyire veszi ki a részét...aki jobban, az kap anyagi kompenzációt például? Ráadásul házassági szerződés nélkül baromi felesleges is erőlködni...
"Ezen felül gondolom az is mérlegre van téve, hogy a házimunkában ki mennyire veszi ki a részét...aki jobban, az kap anyagi kompenzációt például"
Úristen, ti tényleg így viselkedtek egymással a közös kasszában? :/ Hogy én mosogatok többet, ezért én érdemlek egy plusz cipőt, te meg nem? Te jó ég...
A házimunkának nálunk semmi köze a pénzhez, az végzi, akinek több ideje van. Általában a férjem, mert neki rövidebb a munkaideje.
Röhejes, hogy gyakorlatilag egyesek prostituálják magukat a saját házasságukon belül, és elszámolnak ilyen apróságokkal, házimunkával, stb. Nem véletlen őrül meg az összes ilyen és válik el 30 éves korára...
Nem azt mondta, hogy így viselkednek!!! Szövegértelmezés!!! Azt kérdezte, hogy azok, akik ennyire ráfeszülnek az enyém tiedre, ott bele van-e számítva az is, hogy ki mennyit dolgozik otthon. Jogos felvetés. De felesleges ezen görcsölni, mert nem fogjuk megérteni egymást. Nekem evidens közös kassza, fel sem merült soha a fejemben más opció, viszont akinek meg az ellenkezője a normális, az meg nyilván minket nem ért. Mindenki csinálja, ahogy jól esik neki. Ha így működni tud egy kapcsolat, akkor ok.
Ha velem ezt a párom meg akarná csinálni, baromira rosszul esne.
52-es...te tényleg képtelen vagy értelmezni a leírtakat...Érdemes lenne picit lenyugodni, az ilyen kirohanások feszkóról árulkodnak, az meg elég ártalmas. :-)
Nálunk közös kasszán pont, hogy NINCS ilyen elszámoltatás, mérlegre tevés...a centizgetés, stb azt gondolom, hogy a külön kasszásokra jellemző, ezérr merült fel bennem, hogy talán a házimunkát is hasonlóan számoljátok el. Az, hogy ki mennyire prostituálódik (ha már muszáj ennyire erősen fogalmaznod), arról ne nyissunk vitát most jó? Nekem ehhez a fogalomhoz erősen kapcsolódik az anyagiak kérdése, ami szerintem külön kasszánál erősebben jelen van.
52-es,ülj le,1-es!
A házimunkát a különkasszázókra írta,túlpörögöd a témát!
Mindenki úgy csinálja,ahogy akarja,eddig én ezért nem szóltam hozzá,mert kb.leszrom ki mit gondol!
Vicces volt pasid van!
Ezek szerint gyermeke csak neked lesz,neki nem,tehát gondoskodj róla...a bíróság ezt másképp fogja látni,már ha egyszer eljutvodáig,hogy valami szerencsétlen gyereket szül neki!
" Továbbá ha eljutunk oda, akkor a házassági szerződéshez is ragaszkodni fog és nem csak az anyagiak tekintetében lesz kikötése, hanem az együtt töltött időre és az egyéb dolgokra is."
Melyik országban él a volt pasid?? Ismeri a magyar tövényeket?? Ez itt nem Ámérika,hogy megszabjuk,hogy a másik mennyit hízhat és hány évet kell lehúzni a másik mellett! Együtt töltött időre miféle kikötése lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!