Másnak is tönkre ment a háta a baba mellett?
Nem fer be a kezed a racson? Huzd oda a picit es simogasd ugy.
Emelni guggolasbol emeld, ne hajolasbol!
Joga, nyujtas.
#1-, úgy esetleg beférne, ha nem az ágy közepén próbálnám altatni, hanem a rácshoz közelebb... Majd kipróbálom!
#2-es, nem nagyon tudunk sokat várni a korunk miatt (én 32, párom 44 lesz) és mindenképpen szeretnénk még gyereket...
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még tapasztalatokat!
Én is így altatom a gyermekem, a kezem befér de mozgatni nem tudom. Ráadásul negyedik emeleten lakunk lift nélkül és már 10 kg a kisfiam. A hátam nem hálás. Néha szokott fájni de azt azért nem állítanám, hogy tönkrement. De ő nyugodt természetű, cipelni a lakásban nem kell sokat, ez sose volt másképp. Amikor az első fogai jöttek 6 hónapos korában akkor viszont sokat kellett járkálni vele a lakásban, akkor fájt is mindenem mert 7 kg felett volt már. Az segített rajta, mikor kijött a 2 fog aztán visszaállt a rend, tudtam pihentetni.
Ha lehajolsz akkor a helyes technika, ha egyenes marad a hátad és inkább guggolsz. Nem tudom mekkora részt vállalt ez abban, hogy még bírja a hátam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!