Lehetséges lenne egy 7hós baba mellett hogy elmenjek dolgozni?
Nálunk 3 hónapos kortól beveszik a babákat bölcsibe.
Lányom 2 évesen megy, az igazgatónő elmondta a szülőin, hogy 6 hónapos lesz a legfiatalabb baba.
De szerintem heti 6 nap meló nagyon sok egy ilyen pici baba mellett.
Én egy éves korában mentem vissza, heti 2 napra. Nem Magyarország.
Childminder vigyáz rá heti 1 nap, a másik napon apukájával van. Már egy csomó mindent eszik, de szoptatom is. Ha nem vagyok vele, nem hiányzik neki a cici, de azért tápszert még kap kiegészítésképpen.
Szerintem is sok a heti 6 nap egy 7 hós baba mellett. Én 2 éves koráig biztos nem vállalok többet heti 3 napnál.
Magyarországon ez ritka, de sok már országban ez teljesen megszokott.
Menj el,főleg,hogyha kell a pénz. Nem 12 órás műsezakra mennél, hanem csak pár órákra.Gondolom van aki addig vigyázna rá,amíg te dolgozol.
5os, a par orakra azert bem teljesen igaz. Az en fiam ennyi idosen este 8tol reggel 8ig aludt, tehat maradt osszesen 12 hasznos ora a napbol. Tegyuk fel, hogy a kerdezonek kb fel oraba telik bejutni a munkaba, ez kb szerintem realis. Tehat akkor reggel 8.30tol este 18.30ig tavol lenne. Reggel fel ora es este egy ora a babaval. Ez nagyon keves. Nem azzal van baj, hogy visszamegy dolgozni, hidd el, otthon vagyok a temaban, mert kulfoldon elek. De lehet kezdeni mondjuk 4 oraval is, 8-12, es akkor meg mindig ott a napnak a nagyresze egyutt. A kerdezo viszont hetvegen is dolgozni akar. Ez kulfoldon sem jellemzo.
A kerdesbol pedig az is kiderul, hogy naluk nem az a helyzet, hogy apuka maradna a babaval. Az teljesen rendben lenne, hiszen o is teljes erteku szulo. De nekem meg igy is sok a fel7es erkezes este.
Nem gondolnam egyebkent, hogy can este fel 7ig bolcsi, tehat az eleve kizarva.
Lehet, én vagyok a hülye, de nem az volt a kérdés, hogy ti elmennétek-e dolgozni ilyen kicsi baba mellett, hanem az, hogy "aki ilyen hamar elment dolgozni...".
Én úgy járok dolgozni fél éves baba mellett, hogy az apja heti két napot megy be, én másik heti két napot járok be, így igazából egymásra bízzuk a gyereket.:) Tápszeres, az apja kezdettől részt vesz az ellátásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!