Hellp szindróma után újabb baba?
2 hónapja, 33. hétre született, nagyon pici súllyal a babám hellp szindróma miatt.Azóta voltam dokinál aki azt mondta, hogy nem szabad lemondani a következő babáról, mert most már tudjuk hogy hajlamom van rá és fel tudunk rá készülni ha legközelebb kialakulna.Párommal mindig is 3 babát terveztünk de így elbizonytalanodtam, lelkileg még nem jöttem teljesen rendbe.Szívem szerint szeretnék majd még babát, de azért még friss a seb és nagy a félelmem.Volt valakinek hellp szindrómája?Utána vállalt másik babát?A következő terhességnél kialakult ismét a betegség?
A dokim azt mondta hogy nem nagy a valószínűsége a kialakulásának...de gondoltam megkérdezem, hátha valaki volt ilyen cipőben és megosztaná velem a tapasztalatát.
Előre is nagyon köszönöm!!!°°°!
Szia
Nekem elsőnél ugyan a terhesség végére hirtelen jöttek a tünetek de nem volt gond a babàval.Most 35 hetesen csak annyi van hogy piszkosul vizesedek és hetek óta só és fűszerszegèny diétàn vagyok.
Tudom hogy félsz de igaza van a dokidnak.
Âllandó labor vérnyomás kontroll mellett plusz diéta .Biztos hogy nem lesz baj.Persze esély van de ha odafigyel rátok elejétől akkor ki lehet húzni.
Jó egészséget nektek!
Az elsonel volt Nekem is.igaz a vegen lett durva,akkor szalt el a vernyomasom.
Azota meg ket babat szultem.a masodikkal egyik tunet sem jott elo.8napot tulhordtam,remekul voltam.
A harmadiknal a vegere kicsit vizesedtem,de kerultem a sos,fuszeres eteleket es igy akkor sem volt gond.38+6napra szuletett.
En ugy tudom,hogy az elso terhessegnel nagyobb a valoszinusege.a tobbediknel mar kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!