2. Miért, ezt amúgy MINDEN pasi meg tudja csinálni? Az én férjem például biztos nem.
Pelenkát cserélni viszont szerintem sokkal hétköznapibb tevékenység, ami nem igényel szakképzettséget. Az, hogy a te pasid ezt képtelen megcsinálni, nem az én bajom, de attól még elég gáz. A saját fenekét azért ki tudja törölni? Mert ha az megy neki, akkor egy pelenkacsere sem okozhat gondot. Maximum kedve nincs hozzá, és kényelmes azzal takarózni, hogy neki ez nem megy.
2016. júl. 17. 10:11
52/61 anonim válasza:
50: akkor már majd nem kell pelenkázni mire visszamész dolgozni :)
egyébként mint írtam nekem már most van a medence mellett pancsolós időszak, pedig két éves a lányom. jövőre nehezebb lesz mert úton van egy kis tesó...biztos hogy 2-3-4 gyerekkel nem egy leányálom otthon ülni...de még akkor is jobb szerintem mint dolgozni
2016. júl. 17. 13:07
53/61 anonim válasza:
51.válaszoló:akkor Te így jártál.Az én Férjem műszaki ember(plusz generálkivitelező lévén)mondhatni mindent elvégez.Ezzel hatalmas összeget spórol(és szerencsére keres is).Nekem ne a gyerek pelenkacseréjébe segítsen(csak meg tudom oldani,pláne 3 gyerek után),hanem minden olyan dologban,amit én nem tudok elvégezni.Szerintem nincs ezzel semmi gond.Soha nem vártam el Tőle,mint ahogy azt sem,hogy pl. főzzön vagy vasaljon.És nem azért,mert Ő tart el engem/minket(nekem is van egy vállalkozásom).
2016. júl. 17. 14:17
54/61 anonim válasza:
Így jártam? Oké :D A te férjed műszaki területen dolgozik, az enyém pénzügyin, na és akkor mi van? Mindenki ért valamihez jobb esetben, és számtalan dolog van, amihez meg nem ért. Nálunk mondjuk nem is tűnik fel, hogy nem tud egyikünk sem szivattyút szerelni, mert nincs is semmiféle szivattyúnk :D Ha lenne, szerelőt hívnánk, nem mi sz*rakodnánk vele. Viszont a gyerekhez amelyikünk közelebb van, az cseréli ki a pelenkáját, mert hála az égnek az én férjemnek nem derogál ezt megtenni a saját gyerekével. Mint ahogy a többi házimunka sem rangján aluli.
Egyébként meg lehet valaki akármekkora valaki a szakmájában, az én szememben emberileg nulla, ha otthon azon az alapon nem veszi ki a részét az amúgy közös teendőkből, mert pénisszel a lába között született.
2016. júl. 17. 14:52
55/61 anonim válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi őszintén, minden rosszindulat nélkül hogy ahol az apuka nem pelenkáz, ott mi van ha az anyukának pl el kell mennie ügyet intézni, orvoshoz vagy bárhová és közben bekakál a gyerek akkor mi van? Addig benne van hagyva amíg anyu visszaér?
2016. júl. 17. 15:18
56/61 anonim válasza:
54.:gondolom nem az eszedért szeret a párod.....hiszed van nem,a Férjem se szarakodik vele,hanem megcsinálja.Ha béna lenne,és nem értene hozzá,na,akkor szarakodna.Azért van szivattyúnk,mert kell a medencéhez...úgyhogy azért nem olyan car ám nekünk!De ha Neked azért nulla valaki,mert nem pelenkáz,akkor tényleg nem vagy egy IQ bajnok,az tuti!Számomra meg az az ember nulla,aki ennyire férfiatlan,hogy ennyire ne értsen dolgokhoz.Bár,addig jó,mert az én Férjemnek és az embereinek annál több melója van....
2016. júl. 17. 18:06
57/61 anonim válasza:
55: én is mindig ezen gondolkozok. A második gyerekkel veszélyeztetett voltam, kórházban feküdtem heteket. Épp elég volt a kicsi meg magam miatt aggódni, nem hogy még azon agyaljak hogy mi van otthon.
2016. júl. 19. 08:47
58/61 anonim válasza:
Na, mindjárt gondoltam, nálad attól férfi valaki, mert tud szerelni? :D Ez nem ezen múlik, jobb, ha tudod. De nyugodtan mentegesd csak a férjed, gondolom magad is ezzel nyugtatod, amiért az összes "szar" meló a te feladatod, mert csak. Nem baj, ugye? Mert apa okos, apa pénzt keres. Tudod, nálunk senki nem nézi ölbe tett kézzel, hogy csak a másik végez el valamit, amire amúgy mindketten képesek vagyunk. Mi azért vagyunk egy pár, mert megosztozunk a tennivalókban. Amit viszont nem akarunk megcsinálni, arra majd hívjuk a férjedet, majd ő biztos megszereli :D
2016. júl. 19. 13:13
59/61 anonim válasza:
Te,IQ bajnok.Az én Férjem ilyen pökhendi alakokhoz nem megy.Vagyis de,munkát felmérni,és hidd el,borsos árat kér érte.A munka elvégzésére vannak az alkalmazottai.És tévedsz,kicsit sem végzek szar melót(se itthon,se munkailag,mert pénzügyi vállalkozásom van,közel 20 éve).És én nem azt mondtam,hogy semmit nem csinál,hanem azt,hogy pelenkát nem cserél(ami már amúgy is okafogyott,mert a legkisebb gyerek is 4 éves,és nem lesz több,mert 3-at terveztünk,Ők meg is születtek,ráadásul 40-es korosztály vagyunk).Kellemes délutánt!
2016. júl. 19. 13:25
60/61 anonim válasza:
Na, hála az égnek, úgyse szeretek ostoba embereknek magyarázni, és hát mivel hasonló a hasonlóval, gondolom a férjed is olyan szellemi színvonalon állhat, mint te :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!