Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ha a...

Nők, mit szólnátok ha a párotok nagyon szeretne gyereket, de kijelenti hogy pelenkázni nem fog?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális hozzáállás?

Jól gondolom hogy azért illik, és szoktak is pelenkázni az apukák?

Ha az új pasid lenne ilyen, az előző pároddal közös gyerekeddel, mit szólnál?

2016. júl. 16. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
39%
nekem is kijelentette a ferjem...en nem vettem zokon. szo mi szo nem is pelenkaz igaz volt egy idoszak h szombatonkent o vigyazott a lanyomra es akkor persze pelenkazta is...de alapvetoen utalja es nem is csinalja...ettol fuggetlen nem ettol lesz valaki jo vagy rossz apa, nagyon jol banik a lanyommal a ferjem, nem haragszom ra emiatt, nem jelent semmit...
2016. júl. 16. 12:24
 22/61 anonim ***** válasza:
16%
Nem az apa feladata de nálunk volt ilyen csak mikor pisi volt,ha kaki azt nem csinálta.Még jó nem gondolod hogy munka után hazajön fáradtan és első dolga lessz a szaros gyereket tisztába tenni.Ha erre vágysz nem fogja szeretni .
2016. júl. 16. 12:26
 23/61 anonim ***** válasza:
18%
Én sem értem hogy munka mellett talán még ezt is neki kellene csinálni a kismama ezért kapja a pénzét .Főznie is neki kellene ?A pénzt bezzeg adja le mi?
2016. júl. 16. 12:30
 24/61 anonim ***** válasza:
50%

16: mas oldalrol megkozelitve. nem attol lesz ferfi valaki hogy segit mosogatni meg pelenkazni. momentan azert vagyok itthon hogy ezt megcsinaljam az allam meg fizet erte, azt most hagyjuk mennyit..

az en ferjem attol (is) ferfi hogy napi 10-12 oraban dolgozik, akkoris ha ezerszer szivesebben doglene a babajaval egy pokrocon a kertbe, 150%ot nyujt a munkahelyen, csereben el tud.vinni minket nyaralni, biztostani h akar takarito nom legyen vagy rendelhessek kajat es igy annyi idot tolthessek a lanyommal amennyit csak akarok...mindez mellett az a teny, hogy nem szeret pelenkat cserelni mert a sajat kakijan kivul maset nem akarja nzegetni szamomra semmit nem tesz abban a tekintetben h mennyire tartom ot ferfinak. es ferfi attol is hogy amig tanfolyamra jartam szombatonkent (abbol a penzbol amit o keres) o az 50 oras heti munkahet utan még szombaton 10 oraban vigyazott helyettem a gyerekre es minden undora ellenere tisztaba tette ha ugy van. ennek ellenere hetkoznap nem pelenkaz. de nem fogok vitatkozni arrol hogy ferfi e :)

2016. júl. 16. 12:30
 25/61 anonim ***** válasza:
87%
Aki apuka munkájával jön: és ha anyuka 8 órája is lejár, akkor ki pelenkáz? Vagy a ti gyerekeket csak munkaidőben kellett pelenkázni?
2016. júl. 16. 12:56
 26/61 anonim ***** válasza:
4%
Előző ez 100% ig így van ennél egyértelműbb válasz nincs is.Számomra sem attól férfi egy férfi hogy tisztába teszi e a gyereket vagy sem.Sőt nekem ne igazán tetszenek az ilyesmik egy férfitól ,nekem annyi elég ha leköti míg én elmegyek fűrdeni vagy leugrom a boltba stb.Nekem nincsen szükségem anyám asszony katonájára ,ja és majd évek múlva azt mondaná netán hogy még a gyereket is neki kellett tisztába tenni.Pl egy bíróságon ha lenne ilyen akkor nem jó pont az anya javára.Megkérdik majd és az anya mi a fenét csinált.
2016. júl. 16. 12:56
 27/61 anonim ***** válasza:
7%
A kisgyermek körüli meló a nő dolga többségében,a kis segítség jól esik de tény hogy nem a férfi dolga,hacsak nem a nő dolgozik és az apuka van otthon gondozásin.Ejnye manapság a nők viselnék a nadrágot szegény emberből meg bohócot készítenének.
2016. júl. 16. 13:00
 28/61 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit meg vagyok lepődve: nálatok tényleg nem dolgoznak a nők? Nekem egy háztartásbeli ismerősöm sincs.
2016. júl. 16. 13:04
 29/61 A kérdező kommentje:

A válaszolók nagy része szerintem nem értette meg a lényeget, hogy a férfi "mindenáron" !! gyereket "akart". Közben pedig ilyen véleményen van, hogy kizárt hogy pelenkázzon, mert az büdi. Meg más viselkedéséből is az jön le nekem, hogy amíg kedve van hozzá, addig babázna, utána pedig félreteszi, hogy te vagy az anyja kínlódj te, mert ő dolgozni jár.

Nem vagyok szülő, de 24 órában gyerekkel lenni szerintem bőven van olyan fárasztó, mint napi 8-10 órát dolgozni....

Ezt kérdeztem volna, hogy mit szólnátok ilyen párhoz.

Megleptek a válaszok. Hogy a többségnek ez megfelel. Szerintem ez megalázó a nőnek, hogy így semmibe veszi a férfi.

2016. júl. 16. 13:05
 30/61 anonim ***** válasza:
62%

Nem olvastam el a válaszokat (még).

Nálunk ez a felállás. A párom egy kezemen meg tudom számolni hányszor pelenkazott. De ezt ő is anno közölte hogy nem fog. Vigyáz rájuk imádja őket de ezt nem.

Nála lelki okai vannak. Anno az apjuk megeroszakolta a nővérét meg sokszor verte őket és gondolom ez is kivaltott benne egy gátlást.

Bár én pelankazok furdetek de a párom rendkívül házias. Szakmája szakács és otthon is főz. Mellette takarít kerteszkedik stb.

2016. júl. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!