Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ha a...

Nők, mit szólnátok ha a párotok nagyon szeretne gyereket, de kijelenti hogy pelenkázni nem fog?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális hozzáállás?

Jól gondolom hogy azért illik, és szoktak is pelenkázni az apukák?

Ha az új pasid lenne ilyen, az előző pároddal közös gyerekeddel, mit szólnál?

2016. júl. 16. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem másik két emberről. A férfi véleményét viszont elég jól ismerem és csak gondolkodtam a kettőjük kapcsolatáról. Meg arról hogy mit szólhat ehhez a nő.
2016. júl. 16. 09:29
 12/61 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadnám, ha azt mondaná, hogy a pelenkázástól teljesen irtózik, és ha egy mód van rá, azt nem vállalja. Ha ez nem azt jelenti, hogy ha ő vigyáz a gyerekre, akkor se csinálja meg, és minden más teendőben részt vesz.
2016. júl. 16. 09:49
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Egyenlőre ráhagynám. Majd ha jön a baba vagy megszületik, megváltozhat a hozzáállása. Mit mondott, miért nem akar? Finnyás vagy más az oka?

Nekem a párom a babaprojekt előtt évekkel kijelentette, hogy ő nem eteti a gyereket, míg kicsi (mondjuk 1 év alatti) sem cumisüvegből, sem kanálból. Furcsálltam, és sokáig motoszkált bennem, hogy miért ilyen :(

Aztán mikor vártuk a babát, kiderült, hogy fél. Fél tőle, hogy félrenyel, megfullad, rosszul csinál valamit. Mikor hazajöttük a kórházból, a második etetés már az övé volt :)

2016. júl. 16. 10:33
 14/61 anonim ***** válasza:
39%
Miért baj ha a pelenkázást nem vállalja,ha minden másban segít?különben amikor kézzel fogható lesz,lehet meggondolja magát .az én párom se vállalta,főleg a kakisat,egyszerűen öklendezett tőle,de minden másban segített.fürdetés,ringatás stb,stb
2016. júl. 16. 10:36
 15/61 anonim ***** válasza:
83%
Nem csinálnék most ebből előre problémát, az én férjem sem rajong a pelenkázásért de ha ő vigyázz rá én meg alszok akkor kicseréli ha kell, de amúgy én szoktam csinálni. Ha odakerül majd, szerintem megfogja csinálni.
2016. júl. 16. 10:41
 16/61 anonim ***** válasza:
98%

Akkor lehet én vagyok a fura,de nekem férfi kell,és számomra nem attól lesz valaki igazi férfi,hogy f@arka van,azt én is tudnék csináltatni magamnak,csak pénz kell hozzá.

Nálam az alap,hogy minden munka közös,mert én társat keresek,nem főnököt.

A gyerek is közös,ha ő nem hajlandó besegíteni a gyerek körül,akkor nincs miről beszélni.Más se azért cserél pelenkát,mert annyira imádja a kaja végtermékének a látványát/szagát.

Nehogy már felnőttként finnyás 5 évest játsszon.

És ha velem lenne valami,akkor mi lenne?

Ha én nem tudnék kimenni a wc-re,mert olyan beteg lennék,akkor is finnyáskodna?

Nehogy már még én érezzem rosszul magam miatta..

(Bocsi,ha kicsit nyers voltam,csak nagyon utálom az ilyen hozzáállást,és az is rettentően bosszant,hogy sok nő azt hiszi még mindig,hogy ez így rendben is van.Pedig a patriarchális rendszer már rég nem aktuális.Nőként ugyanúgy dolgozok,ugyanolyan művelt vagyok,mint a férfiak,ugyanúgy megcsinálok minden barkácsmunkát a ház körül,én intézem a pénzügyeimet,ugyanúgy részt veszek a politikai életben,ezek után szerintem joggal várhatom el,hogy a kapcsolatomban is egyenrangú fél legyek,nem egy cseléd,aki megcsinálja a gusztustalan munkákat,míg apuci játszik a tiszta gyerekkel)

2016. júl. 16. 11:04
 17/61 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk a nagy az előző kapcsolatomból van. Kitörli neki simán. Most várjuk a közöset,már mondta,hogy pelenkázni nem akar. De tudom,hogy úgyis meg fogja csinálni bármikor. A kaka a gondja amúgy. Minden mást csinált eddig is,szóval most ha ez az egy nem lesz,nem gond. Exem az példa,akinek soha nem szültem volna többet. Párom és ő ég és föld...
2016. júl. 16. 11:25
 18/61 anonim ***** válasza:
12%

A férjem se pelenkázott, talán csak 2x (próbálkozott azért), rosszul van tőle. Először azt hittem csak úgy mondja, de láttam rajta hogy konkrétan majdnem elhányta magát a kakis pelustól :)

Úgyhogy inkább csináltam én, minden másból kiveszi a részét amúgy, így ez soha semmi gondot nem okozott közöttünk.

2016. júl. 16. 11:41
 19/61 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt simán meggondolhatja magát a pelenkázáskérdésben, mikor rájön, hogy azért nem feltétlenül néz úgy ki a dolog, mintha belesett volna a szennyvízaknába...

Másrészt nem közös gyereknél először nem erőltetném, de ha normális a férfi, úgyis el fog kezdeni ezt azt segíteni, akkor is, ha neki nehezebb ebbe beleszokni. Ha meg egy farok, akkor minek is foglalkoznál vele?

Az éjszakai felébredésről meg annyit, h az én párom se kelt fel, de nem azért, mert egy lusta disznó, hanem mert brutál mélyen alszik. De megbeszéltük, hogy ne várjam a csodát, ha fáradt vagyok, és úgy érzem, keltsem fel, átmegy ő. És lőn, így is lett, csak szólni kellett. Igaz, szerintem ez a többi segítséggel is így van, meg kell kérni rá, nem mindig veszik észre maguktól a pasik, de ezen meg kár megsértődni.

2016. júl. 16. 12:18
 20/61 anonim ***** válasza:
50%
beleesett volna, elnézést.
2016. júl. 16. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!