Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ha a...

Nők, mit szólnátok ha a párotok nagyon szeretne gyereket, de kijelenti hogy pelenkázni nem fog?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális hozzáállás?

Jól gondolom hogy azért illik, és szoktak is pelenkázni az apukák?

Ha az új pasid lenne ilyen, az előző pároddal közös gyerekeddel, mit szólnál?

2016. júl. 16. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
45%

30.vagyok.

Én úgy gondolom hogy azért kapok az államtól jelenleg gyedet csedet és családi pótlékot hogy ellassam a gyerekeket. Szám szerint 3 kiskorut. Igaz a nagy már rég nem pelusos (8eves) de van egy újszülött baba és egy közel 1.5eves. A párom szakács 10-12orakat húz le ráadásul nem egy irodában pihenteti a seggét hanem pörgős munkája van.

Számomra a legnagyobb segítség az,hogy megfoztetek a kedvenc ételem és azt is amit a többiek szeretnek. Porszivozik ha úgy van. Főzés közben mosogat nem rám vár. Ha el akarok ugrani boltba vigyáz a gyerekekre. Ha pont akkor van kaka akkor tisztába teszi de ha én itthon vagyok nem.

Egy férfi nem attól férfi hogy jól pelenkazik és lelkesen hanem attól, hogy a családjának milyen körülményeket teremt meg.

Mivel 3 gyerekkel vagyok otthon nekem ne mondja senki hogy bele kell szakadni a hazimunkaba. Természetesen kell takarítani, mosni meg enni adni a kicsiknek, pakolni is sokat kell utánuk de irreális az,hogy szegény anyuka majd megpusztul a faradtsagtol és a szemét apuka nem teszi tisztába a kakas gyereket így még sem érdemli, hogy legyen neki...

Az ilyen gondolkodasu anyukák az érdekesek inkább.

2016. júl. 16. 15:04
 32/61 anonim ***** válasza:
47%
Lehet régimódi vagyok de nekem sem elváráasom hogy egy férfi pelnkázzon,meg egyebek nekem elég ha dolgozik és család centrikus ,nem egy csavargó aki a kocsmából hazajövet beesik az ágyba és kéri a vacsorát.Még akkor sem ha 3 gyereket akar !A pelenkázás nem egy nehéz feladat nem értem miért kell ezen problémázni.
2016. júl. 16. 15:18
 33/61 anonim ***** válasza:
64%
Ahány ház, annyi szokás, nincs olyan nagy gond ezzel, bár az egy kicsit furán jön le, hogy kategórikusan kijelenti. Én dolgozok, eltartom a családom, de ettől függetlenül tisztába teszem a gyerekemet, ha pisi, ha kaki. Ez szerintem nem férfi-nő kérdés. Tulajdonképpen a szoptatáson kívül mindenbem segítek, amiben csak lehet. Ha meg valahogy úgy alakult volna, hogy nem az enyém és tisztába kell tenni, azt is megtenném, mert Ő csak egy baba, nem tehet semmiről, nem tudja, hogy mi zajlik körülötte, önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, ne induljon emiatt hátránnyal, érezze a törődést!
2016. júl. 16. 15:18
 34/61 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is és a férjemnek is ilyen "hobbi-apukánk" van. Nem véletlen, hogy én nem akartam olyan férjet és hogy a férjem most mindenből kiveszi a részét.

A pelenkázás nem nagy dolog - akkor miért az, ha egy férfi csinálja?

2016. júl. 16. 15:34
 35/61 anonim ***** válasza:
38%

Már ne haragudj,de azért,mert nem pelenkázza be/át a babát,még nem vesz semmibe!Basszus,én se hegesztek,nem tisztítom ki a klímát se a kocsijainkban,sem a házunkban!Na ne már!!!!Nekünk 3 gyerekünk van,a

legnagyobb 24 éves(a középső 8, a legkisebb 4 éves).A Férjem soha nem pelenkázott.ÉS?????Ez nem oszt nem szoroz.Mindhárom szülésnél végig ott volt,mindent megtesz a gyerekekért,és értem is.Mindketten saját vállalkozásokat viszünk,apait-anyait beleadunk mindketten,hogy klassz élete legyen a családnak.Ennyi.

2016. júl. 16. 15:35
 36/61 anonim ***** válasza:
42%
ILLIK?!Tudod mi illik?Köszönni,átadni a helyedet,elnézést kérni,és még folytathatnám....de a pelenkázás nem ILLEM kérdése....egyszerű vagy,mint a lejtő.
2016. júl. 16. 15:37
 37/61 anonim ***** válasza:
9%
Figyelitek?Mindenkit lepontoz aki nem helyesel.
2016. júl. 16. 15:57
 38/61 anonim ***** válasza:
33%
Akkor keress papucsot aki azt csinálja amit mondasz.
2016. júl. 16. 15:58
 39/61 anonim ***** válasza:
42%
Nekem ne pelenkázzon hanem pénzt keressen én tudom a dolgom ő tudja a dolgát és imádom ő is minket mert nem terhelem ilyen pelenka bigyókkal.
2016. júl. 16. 16:00
 40/61 anonim ***** válasza:
46%
A pelenka gondolom itt csak jelképes. Az, hogy "én aztán nem pelenkázok" nem azt jelenti, hogy nem fog pelenkázni, hanem ha bármi kellemetlen dolgot kell csinálni a gyerekkel, akkor azt csinálja valaki más. Többek közt a pelenkázást is.
2016. júl. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!