Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ha a...

Nők, mit szólnátok ha a párotok nagyon szeretne gyereket, de kijelenti hogy pelenkázni nem fog?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális hozzáállás?

Jól gondolom hogy azért illik, és szoktak is pelenkázni az apukák?

Ha az új pasid lenne ilyen, az előző pároddal közös gyerekeddel, mit szólnál?

2016. júl. 16. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
92%

Mondanám neki, hogy oké, de akkor én se. Az ember nem jókedvéből cserél pelenkát, hanem azért, mert kell. Ez nem szeretem, nem szeretem kérdése.

Nem közös gyerek esetében nyilván nem várnám el a pelenkacserét, de ha még olyan kicsi a gyerek, hogy pelenkázni kell, akkor gondolom a kapcsolat sem túl friss. Mondjuk nálunk a nagyfiam nem közös, de a férjem simán törölte vécé után az ő fenekét is, amikor még kellett, nem csinált ebből sem gondot. Igaz, ő teljesen a sajátjának is tekinti. A kicsit is simán tisztába teszi, nem mintha ez lenne a kedvenc elfoglaltsága, de mivel meg kell csinálni, ő is megcsinálja.

2016. júl. 16. 08:43
 2/61 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk teljesen természetes volt,hogy a szoptatáson kívül mindent meg tudott csinálni,amit én is.De vannak még olyan férfiak,akik szerint ez teljesen a nő dolga.

Viszont,ha lenne egy kisbabám előző kapcsolatból,akkor nem várnám el,hogy tisztába tegye,hiszen nem az ő gyereke,de persze örülnék neki,és hálás lennék,ha megtenné.

2016. júl. 16. 08:47
 3/61 anonim ***** válasza:
94%

Kinevetném. Aki ilyet mond, az nem babát szeretne, hanem egy játékot, amiről jó képeket készít FB-ra.

A második esetben megérteném.

4/61 A kérdező kommentje:
Pár hónapos kapcsolat.
 5/61 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kérdést nem értem. Szeretne gyereket (újat?), vagy elfogadná a te gyerekedet? Egyiket se pelenkázná? Én újat nem szülnék neki. A császár után a kórházban is ő pelenkázta a gyereket, mert alig bírtam felállni, és utána is vagy egy hétig napi többet átvállalt, mert rosszul voltam.

Aztán, mikor durva aranyerem lett, a kiműtése után szintén ő kelt éjjel, mert nem bírtam menni 2-3 napig.

Mások persze majd biztos leírják, hogy ők elbírják egyedül, meg ez semmi, de én úgy tűnik, a férjem nélkül semmire se mentem volna.:)

2016. júl. 16. 08:53
 6/61 anonim ***** válasza:
76%

Eleve azért nevetném ki, mert pár hónapos kapcsolatba gyereket akat.

Egyébként nem vállaltam volna olyan fickóval gyereket, aki nem teljes mértékben közösnek tekinti a gyereket.

Ha pedig nem az övé, be se vonnám addig a gyerek életébe, míg komolyra nem fordul. Ha pedig komoly, vállalnia kell az új szerepét is.

2016. júl. 16. 08:55
 7/61 A kérdező kommentje:
Egyenlőre tök mindegy neki hogy kié, csak gyerek legyen, mert nagyon szeretne, de pelenkázni nem hajlandó, ezt megmondta, de szerintem este sem kelne fel a sirásra, mert ő másnap dolgozik és ki kell pihennie magát....
2016. júl. 16. 08:56
 8/61 anonim ***** válasza:
100%

Fogadjon örökbe egy kutyát.

Ha az is sok neki, akkor marad a kaktusz.

2016. júl. 16. 08:59
 9/61 A kérdező kommentje:
Haha, köszi. Én is így gondolom.
2016. júl. 16. 09:03
 10/61 anonim ***** válasza:
100%

Te kértél véleményt.

Ha neked rendben van, hogy te látod el teljesen a gyereket, háztartást, akkor nincs gond. Van ilyen barátnőm, ő tök boldog így.

2016. júl. 16. 09:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!