Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ha a...

Nők, mit szólnátok ha a párotok nagyon szeretne gyereket, de kijelenti hogy pelenkázni nem fog?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális hozzáállás?

Jól gondolom hogy azért illik, és szoktak is pelenkázni az apukák?

Ha az új pasid lenne ilyen, az előző pároddal közös gyerekeddel, mit szólnál?

2016. júl. 16. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam egy írást e témában, ezt gondolom én is. Kár, hogy kételyeim vannak, hogy ezt valóban férfi írta-e. :)

[link]

2016. júl. 16. 16:43
 42/61 anonim ***** válasza:
25: orulnek ha 8 orat dolgozna. sak az utazas oda vissza 3 ora..a munka meg 10-12...tudod, versenyszfera..
2016. júl. 16. 17:17
 43/61 anonim ***** válasza:
0%

25: orulnek ha 8 orat dolgozna. sak az utazas oda vissza 3 ora..a munka meg 10-12...tudod, versenyszfera..

24

2016. júl. 16. 17:17
 44/61 anonim ***** válasza:
Kivételek nyilván mindig vannak, de azért nem ez az általános.
2016. júl. 16. 17:47
 45/61 anonim ***** válasza:
72%

24-es,ez az álláspont teljesen rendben van akkor,ha téged a férjed tart el.

Viszont amíg én ugyanannyit adok bele a kasszába,mint a férjem,(és mivel saját keresetem van,így akkor rendelek magamnak kaját és akkor megyek el nyaralni,amikor akarok,nem pedig a férjem kedvén múlik,hogy biztosítja-e nekem ezt),addig joggal várom el,hogy a saját gyereke körüli feladatokat ugyanolyan arányban lássa el,mint én.

16-os voltam.

2016. júl. 16. 18:02
 46/61 anonim ***** válasza:
79%
Basszus, úgy látszik, mégis létezik időutazás :D Vagy 2016-ban még tényleg vannak olyanok, akik teljes mellszélességgel kijelentik, hogy pelenkát cserélni, gyereket ellátni a nők dolga? Én kérek elnézést... Meg hogy anyámasszonykatonája a férfi, aki pelenkát cserél? Az én férjem aztán kicsit se nőies, de a szoptatáson kívül mindent meg tud csinálni a gyerekekkel, és meg is csinálja ugyanúgy, ahogy én. Ja, ő dolgozik, napi nyolc órát. Én nem napi nyolc órában vagyok a gyerekeim anyja. Amikor neki a munkaideje lejárt, hazajön, és együtt csináljuk tovább a napot. Vagy nektek a férjetek hazamegy, és nem csinál semmit? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2016. júl. 16. 19:47
 47/61 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó:vannak FÉRFIAK,akiknek ez nem megy.És akkor mi van?!TE tudsz medence szivattyút javítani,vagy gömbcsuklót cserélni?Biztos nem.És?Kit zavar?Hagyjuk már ezt,hogy:Jézusooooom 2016-ban melyik normális apuka nem cselél pelust?Juj,de szörnyűűűűűűűű!
2016. júl. 16. 20:47
 48/61 anonim ***** válasza:
55%

16...tekintve a nagyvonalu gyed maximumot, igen mondhatjuk hogy a ferjem tartja el a csaladot, de legalabbis neki koszonheto hogy nem kell nelkulozni...es ezert bizony gurizik.

kedves kerdezo...24 oraban vagy a gyerekkel? aludni nem szokott? nekem nyugodt babam van, ez teny, de oszinten ha valasztanom kellene a 8 ora (vagy akar 6 ora) melo es a 12-16 oraban gyerekneveles kozott, ezerszer is maradnek itthon a lanyommal!! nem arrol van szo hogy budos a munka, de azert alszentseg volna azt allitani, hogy napi 8szor pelenkazni es kozte kint dogleni a kertben a nyugagyon mig a lanyom vigan pacsol a medenceben farasztobb mint a munka..faraszto ez is persze, de azert megis csak jobb otthon legyunk oszintek...mig a ferjemnek allandoan ott lebeg a kasza a feje folott hogy ha rosszul teljesit es elveszti az allasat akkor bizony 30%abol kellene kijonni a mostani keresetnek...azert az nagyon nem mindegy...mindemellett reggel megy este jon, evi 25 nap szabi es azzal kesz...en minden nap otthon vagyok, kerteszkedek jatszunk setalok baratnozok a tobbi babas csajjal...oke hogy van napi par hiszti...de kedves anyukak nekem senki ne mondja hogy nem esik jol egesz nap egy macinaciban a radio mellett fozni az ebedet es neha neha leheveredni a szonyegre egy babus puszilgatasra

bocs ha eltertem a targytol nem tomjenezni akarom a ferfiakat, biztos vannak olyan "naplopok" akik a napi 8 ora utan delutan 4re hazaernek, felrakjak a labuk az asztalra es sz...t se csinalnak mondvan hogy ok megkerestek mar a minimalbert arra a honapra es asszony kuss a neved, de tetelezzuk fel a legjobbakat rolad kerdezo, peldaul hogy ennel ugyesebben valasztottal ferjet :)

2016. júl. 16. 21:03
 49/61 anonim ***** válasza:
93%
Én nem taszítom a páromat 12óra munkába 3gyerekkel,hogy aztán élni se legyen kedve itthon. Mikor vannak ezek a férfiak a családdal? Soha. Kb mintha fejős tehén lenne. Sajnos volt szerencsém olyan férfihoz,aki fizikai munka után letette a fenekét otthon a gép elé és befejezte napját. És nem a pelenkázás volt a lényeg itt se,hanem hogy letette a pénzt és itt véget ért a családdal törődés. Most is ha viszi a gyerekét,mivel már nagyobb ugyan el van vele,szereti is elvileg,de nem egyszer mondja a gyerek,hogy apa gépezett én meg ezt azt csináltam,vagy apa nem fürdetett meg,szólaltam éhes vagyok,de nem figyelt rám... És.most van egy csodás párom,akinek nem kell 10-12órát gürizni,hogy hazahozzon 200ezret. A közös babát várom,kb 18hétig hányingerem volt,több ájulás is,igy ő csinált itthon is sok mindent. Én reggel megfőztem,kimostam és a naggyal voltam,aki mindig beteg volt. Mire 10-11óra lett,olyan rosszul voltam,hogy felkelni nem bírtam és mellé a lányom itt volt... Ő vele terhességnél semmi bajom nem volt,ott iskolába jártam,hazafelé bevásároltam,amit cipeltem haza,otthon mindent megcsináltam. Az akkori párom meg a munka után ült... Nekem nem az a férfi,aki hazahozza a pénzt ,hanem az,aki emellé otthon is szeret lenni,és nem kell könyörögni egy sétáért,vagy hogy ha odamegy a gyereke,törődjön vele. A 12órás apuka,az nem tud otthon lenni. De nem értem,miért kell le papucsozni azt,aki otthon nem csak ül,vagy esetleg normálisan keres 8órával is.
2016. júl. 17. 07:47
 50/61 anonim ***** válasza:

48: de ez közös döntés és csak átmeneti állapot. Ha nem tetszik a férjemnek hogy ő "tartja el a családot", visszamehetek dolgozni csed után, eljöhet ő gyed-re, esetleg nem kell gyereket vállalni. De közösen átvettük a lehetőségeket, és úgy döntöttünk hogy legyen gyerekünk és én maradjak vele itthon 1,5-2 évet.

Ráadásul ez egy átmeneti állapot. Ha majd 2-3 gyerek mellől visszamegyek dolgozni, akkor mi lesz? Egyik napról a másikra megváltozik és csinálja? Nem hiszem.

És igen, eljön az idő amikor "ülök a teraszon és nézem a játszadozó gyereket", de nálunk ez bőven a gyed után jött csak el. Most pl egy 4,5 és egy fél évessel vagyok itthon, hát nem ülök nyugodtan amíg ők pancsikolnak :-)

Főzni meg spec nem szeretek, szóval nekem nem könnyebb a konyhában állni mint anno a munkahelyemen teljesíteni :-)

2016. júl. 17. 09:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!