Mit csinálnátok egy ilyen helyzetben? A párom volt az 1 éves fiunkkal 5 percig a konyhában.
Hallottam, hogy "Neeem szabaad!" (szépen dallamosan kiejtve), aztá ennyi. Kimentem pár perc múlva. A fiam a földön ült egy zacskó kiborított ropi társaságában. A párom dinnyét eszeget.
Megkérdeztem, hogy mégis hogy gondolta ezt. Azt mondta, hogy dinnyés volt a keze.
nálunk is simán lehetne enni a foldrol...
cipovel sose megyunk be, naponta kétszer is felporszivozok és naponta felmosok. kutya, macska nincs. mindenkinek van benti papucsa, ja és 70%ban szonyeg van mindenutt.
Hűű 20-as!
Mindenki magából indul ki...
Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy kosz és mocsok lenne a kérdezőnél,de nyílván én is magamból indultam ki,mivel simán ehetne a gyerekem a földről (ha hagynám) mert nincs kosz nálunk. Nagyon nagy házisárkány lehetsz ha ezért leteremtetted volna a férjedet (a hozzászólásodból feltételezem igen).
Hűűűha, micsoda mintapéldányok! :D
Persze, biztosan én vagyok igénytelen és hülye, de az hogy mondta, hogy nem szabad, semmit sem jelent, ha utána nem tesz semmit... Persze biztosan nincs igazam.
Igaz, nem vagyok tisztaságmániás, nem takarítok fel napi szinten, nincs állatunk, nem járkálunk cipővel, de a padló, az padló... Persze lehet, hogy meggondolom magam egy nagyobb gyerekkel.
Egyáltalán nem gondolom, hogy a gyereket bármilyen szinten is le kellett volna szidnia, de szerintem a pasas akkor is gáz volt.
Megyek, megkeresem a férjem, hátha már túl rég engedtem rá a gőzt... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!