Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok egy ilyen...

Mit csinálnátok egy ilyen helyzetben? A párom volt az 1 éves fiunkkal 5 percig a konyhában.

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy "Neeem szabaad!" (szépen dallamosan kiejtve), aztá ennyi. Kimentem pár perc múlva. A fiam a földön ült egy zacskó kiborított ropi társaságában. A párom dinnyét eszeget.

Megkérdeztem, hogy mégis hogy gondolta ezt. Azt mondta, hogy dinnyés volt a keze.

2016. jún. 10. 16:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%
20.:ezek szerint te azt feltételezed,hoyg a kérdezőnél dzsuva van...nálunk konkrétan nyugodtan ehetnek-3 gyerek van-akár a földről is.Nem járunk be cipővel,a kutya a kertben él,a lábát be nem teszi/teheti,én naponta felmosok.A válaszod után el tudom képzelni mi lehet Nálad.Vagy,nincs gyereked.Igazából mindegy is.
2016. jún. 10. 21:25
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is simán lehetne enni a foldrol...

cipovel sose megyunk be, naponta kétszer is felporszivozok és naponta felmosok. kutya, macska nincs. mindenkinek van benti papucsa, ja és 70%ban szonyeg van mindenutt.

2016. jún. 10. 21:28
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem felfùjod,mondta hogy nem szabad,gondolom az 1 éves mivel még ilyenek magára borìtotta,előfordul ezèrt most keményen leszidtad volna????
2016. jún. 11. 07:38
 24/26 anonim ***** válasza:
33%

Hűű 20-as!

Mindenki magából indul ki...

Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy kosz és mocsok lenne a kérdezőnél,de nyílván én is magamból indultam ki,mivel simán ehetne a gyerekem a földről (ha hagynám) mert nincs kosz nálunk. Nagyon nagy házisárkány lehetsz ha ezért leteremtetted volna a férjedet (a hozzászólásodból feltételezem igen).

2016. jún. 11. 07:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Érdekesek voltatok! ;)
2016. jún. 11. 16:19
 26/26 anonim ***** válasza:

Hűűűha, micsoda mintapéldányok! :D

Persze, biztosan én vagyok igénytelen és hülye, de az hogy mondta, hogy nem szabad, semmit sem jelent, ha utána nem tesz semmit... Persze biztosan nincs igazam.

Igaz, nem vagyok tisztaságmániás, nem takarítok fel napi szinten, nincs állatunk, nem járkálunk cipővel, de a padló, az padló... Persze lehet, hogy meggondolom magam egy nagyobb gyerekkel.

Egyáltalán nem gondolom, hogy a gyereket bármilyen szinten is le kellett volna szidnia, de szerintem a pasas akkor is gáz volt.

Megyek, megkeresem a férjem, hátha már túl rég engedtem rá a gőzt... ^^

2016. jún. 11. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!