Tudom, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
A kislányom kapott anyósomtól egy ruhácskát. Tényleg értékelem a szándékot, szóval ne mondjátok légyszi, hogy milyen gonosz vagyok, és bár a ti anyósotok lenne ilyen rendes, stb. stb. Pont ez a bajom, hogy nem akarom megbántani, de teljesen kizárt, hogy én azt a ruhát valaha is ráadjam a gyerekemre. Annyira vásári, és ráadásul valami nejlonos anyag, én nem is tudom honnan szedhette, mert még kínaiban sem láttam ilyesmit. A babámnak ráadásul annyira érzékeny a bőre, hogy szerintem ráadnám a melegben pillanatok alatt tiszta kiütés lenne.
Anyósomnak valószínűleg fel fog tűnni ha egész nyáron nem lesz a gyereken. De ez még csak egy dolog. Hogyan kezelnétek a helyzetet? Ha megköszönöm, örülök, mi van ha azt hiszi tetszett, és eláraszt minket hasonló darabokkal? Ha nem köszönöm meg és nem örülök, akkor bunkó vagyok. Ha megmondom, hogy nem tetszik, akkor szintén. Szóval mit tegyek?
Tegnap volt rajta és leette.
Kiszakadt.
Véletlenül túl forró vasalóval vasaltad ki és összeolvadt.
Megette a kutya. Vagy a hörcsög. Aranyhal?
Legyél kreatív! :)
Nálunk a játékokkal volt ez, hogy ami gagyi volt,arra én véletlenül ráléptem.
Szerintem mond azt, hogy a kislánynak nagyon érzékeny a bőre és az ilyen nylonos anyagoktól kipattog. Nagyon szépen köszönöd, de legyen kedves legközelebb pamut ruhácskát venni neki.
Én anyósomnak meg mondtam, hogy ne vegyen a gyereknek turkálós-használt ruhát(sajnos nekem ez a heppem) ha nincsen pénze újra akkor inkább havonta rakja el és vegyen egy darab normálisat mint 5 használtat. Először megharagudott aztán azóta tök normális.
Mindig az őszinteség a legjobb út.
Mi is kaptunk ajándékba olyat, amit nem adtam a gyerekre.
Lelkesen megköszöntem, aztán elraktam. örökre. :)
Most az egyszer szemet hunynék, de ha legközelebb is hasonlót vesz, mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de neked más tetszik.
Ha soha a nem szólsz, esélyes, hogy ebből rendszer lesz.
Egyszer ráadod egy fotó erejéig, és utána sajnos "kimoshatatlan foltot csinál rajta a gyerek". De a képet se mutogasd, csak ha felhánytorgatja a témát h te biztos kidobtad anélkül h felpróbálta volna.
Amúgy nem szabnám meg h milyen ajándékot vehet, csak bebiztosítanám magam egy esetleges vitára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!