Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, hogy ajándék lónak ne...

Tudom, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A kislányom kapott anyósomtól egy ruhácskát. Tényleg értékelem a szándékot, szóval ne mondjátok légyszi, hogy milyen gonosz vagyok, és bár a ti anyósotok lenne ilyen rendes, stb. stb. Pont ez a bajom, hogy nem akarom megbántani, de teljesen kizárt, hogy én azt a ruhát valaha is ráadjam a gyerekemre. Annyira vásári, és ráadásul valami nejlonos anyag, én nem is tudom honnan szedhette, mert még kínaiban sem láttam ilyesmit. A babámnak ráadásul annyira érzékeny a bőre, hogy szerintem ráadnám a melegben pillanatok alatt tiszta kiütés lenne.

Anyósomnak valószínűleg fel fog tűnni ha egész nyáron nem lesz a gyereken. De ez még csak egy dolog. Hogyan kezelnétek a helyzetet? Ha megköszönöm, örülök, mi van ha azt hiszi tetszett, és eláraszt minket hasonló darabokkal? Ha nem köszönöm meg és nem örülök, akkor bunkó vagyok. Ha megmondom, hogy nem tetszik, akkor szintén. Szóval mit tegyek?

2015. máj. 7. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha jóban vagytok tényleg, akkor igazán meg kell tisztelned t azzal, hogy őszinte vagy vele és szépen kedvesen elmondod, hogy ennyire műszálas anyagot nem bír a gyerek bőre. Ha becsapod, azzal csak azt éred el, hogy egyrész elvész a bizalom, másrészt legközelebb is fogsz tőle kapni egy hasonló vakcot.
2015. máj. 8. 07:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kamuznék, megköszönném szépen, és utólag megmondanám, hogy sajnos kipattogzott tőle vagy viszketett a bőre, mert nem bírja a műszálas anyagokat csak a pamutot. Emiatt kizárt hogy megsértődik, a "sajnos tönkrement" meg elég kamuszagú és rosszul eshet neki.
2015. máj. 8. 08:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
ó én hány olyan ruhát kaptam,amit az életbe nem adnék rá. megköszöntem,elfogadtam aztán ennyi,nem volt rajta. ha nagyon látni akarják,1x vidd át abba,vagy fotózd le benne
2015. máj. 8. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!