Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Lányok illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Lányok illetve fiúk mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2éve járunk a barátnőmmel és azon gondolkoztam hogy emlékezetessé kéne tenni.... Szerintetek Hawai-ra vagy a Fülöp-szigeteki uttal lepjem meg? Ti melyiket választanátok? Vagy valami más ötlet?(más ajándék,stb.)

2012. aug. 8. 01:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve lányok mit szólnátok?
2012. aug. 8. 01:09
 2/8 anonim ***** válasza:
esetleg egy belföldi út, mondjuk valami kastélyszálló vagy a Balcsi
2012. aug. 8. 01:11
 3/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

hát én vmi olyannal amire nem menne rá 1 évi jövedelmem :) de ha momentán megteheted akkor ezek is jók. am hawaii-ban az utolsó i nem képző azt 2 ivel írják :D

mondjuk én pl szívesen elnéznék Siattlebe közel se annyira egzotikus viszont nem is annyira klisés bár az is igaz h én Grey's Anatomy fan vagyok szal van elfogultság bőven :D

2012. aug. 8. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
hát mivel van pénz én vennék neki a helyedben egy egyszarvút vagy nemtom
2012. aug. 8. 01:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van pénzetek rá akkor Hawaii-ra menjetek ha nincs akkor Adria, vagy Balcsi is megteszi szerintem az a lényeg, hogy veled van és nem az, hogy hol!

13/F

2012. aug. 8. 01:17
 6/8 anonim ***** válasza:
ha van pénz miért ne?
2012. aug. 8. 01:20
 7/8 mmano88 ***** válasza:
Szerintem óvatosan puhatold ki, hogy ô hova menne. Mutass neki képeket és kérdezd meg hol lenne most szívesen (akár belföld, akár külföld).
2012. aug. 8. 01:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak úgy elejtve a kérdést, érdeklődd meg hogy hova utazna legszívesebben, mert ha pl olyan mint én és utálja a meleget, lehet mondjuk egy Párizsi kiruccanásnak jobban örülne.
2012. aug. 8. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!