Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Egyszerűen már kezd elegem lenni. A barátom exe mindenhol ott van nem lehet levakarni. Eddig nem foglalkoztam vele nem érdekel majd észreveszi magát vagy vmi de nem. Mindig hívogatja a barátom hogy mikor látogathatná meg és hogy szereti-e őt még úgy. Egyik nap benyögi hogy ő vissza akarja kapni a barátom következő nap meg osztja őt hogy ne szóljon bele az életébe mert hogy ő ezzel meg azzal akar lefeküdni. Facebookon mindet lájkolgat mindehez hozzá szól amit a barátom kirak. 5 évig voltak együtt de az utolsó évben szinte csak folyamatosan
vitatkoztak kb. 1 éve már hogy szakítottak. A csaj vetett véget a kapcsolatnak. Nem akarok féltékeny hisztis liba lenni de nekem ez már kezd sok lenni. A barátom azt mondja hogy ő már nem akar az exétől semmit de akkor nem értem mért nem szarja le. Szerintem még mindig szereti. Kérdeztem tőle hogyha úgy alakulna újra összejönne-e vele de csak annyit mondott hogy nem mert engem szeret. Nekem fura ez az egész helyzet. Ti mit tennétek a helyemben ? A válaszokat előre is köszönöm szépen.
ilyen esetben alap kellene lennie,hogy törli fészről,ha meg hívja kinyomja a fenébe.
valszeg te vagy a fájdalomcsillapítója,de nem érez irántad mélyebben.
na akkor meg főleg.
amúgy meg nekem is így indult a mostani kapcsolatom,de idővel ugyanúgy megszerettem a lányt,mint azt aki miatt ki voltam.
szóval van ilyen is.
viszont én nem csináltam soha ilyen szintű tiszteletlenséget,mert az,amit a pasid.
szerintem egy ilyen esetben-bár nem szeretem-de az ulitmátum az egyetlen megoldás.
törölje ki,és ne vegye fel ha hívja,vagy ne pocsékold vele az életed tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!