Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már kezd elegem lenni. A barátom exe mindenhol ott van nem lehet levakarni. Eddig nem foglalkoztam vele nem érdekel majd észreveszi magát vagy vmi de nem. Mindig hívogatja a barátom hogy mikor látogathatná meg és hogy szereti-e őt még úgy. Egyik nap benyögi hogy ő vissza akarja kapni a barátom következő nap meg osztja őt hogy ne szóljon bele az életébe mert hogy ő ezzel meg azzal akar lefeküdni. Facebookon mindet lájkolgat mindehez hozzá szól amit a barátom kirak. 5 évig voltak együtt de az utolsó évben szinte csak folyamatosan

vitatkoztak kb. 1 éve már hogy szakítottak. A csaj vetett véget a kapcsolatnak. Nem akarok féltékeny hisztis liba lenni de nekem ez már kezd sok lenni. A barátom azt mondja hogy ő már nem akar az exétől semmit de akkor nem értem mért nem szarja le. Szerintem még mindig szereti. Kérdeztem tőle hogyha úgy alakulna újra összejönne-e vele de csak annyit mondott hogy nem mert engem szeret. Nekem fura ez az egész helyzet. Ti mit tennétek a helyemben ? A válaszokat előre is köszönöm szépen.

2012. aug. 2. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én hinnék a párodnak a helyedben. Fontos a bizalom egy jó kapcsolatban. Lehet hogy azért nem szarja le, mert barátok maradtak és tartják a kapcsolatot. Ha szakít veled a barátod az exe miatt akkor ne keseredj el, mert nem szeretett téged igazán és nem érdemelt meg téged.
2012. aug. 2. 23:21
 2/8 A kérdező kommentje:
nem azzal van bajom ha barátok maradnak csak nem értem mire jó az hogy hívogatja őt a csaj hogy vissza akarja kapni stb. de a barátom is szinte majdnem napi szinten felhozza a csajt -.- nekem ebből kezd már elegem lenni... :/ vagy csak én vagyok hisztis és féltékeny ?
2012. aug. 2. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondd el neki amit érzel, amit ide is írtál, hogy nem esik jól, meg ilyenek, akkor meglátod mit tesz, ha tesz valamit akkor valóban érdekled, ha semmit, akkor tetszik neki a helyzet és hát...
2012. aug. 2. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Cseréljen számot. Szerintem az exe egy gyökér. :S
2012. aug. 2. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:

ilyen esetben alap kellene lennie,hogy törli fészről,ha meg hívja kinyomja a fenébe.

valszeg te vagy a fájdalomcsillapítója,de nem érez irántad mélyebben.

2012. aug. 2. 23:39
 6/8 A kérdező kommentje:
23:39 sajnos én is ettôl félek... amúgy meg azért nem törli meg ilyenek mert tudni akarja hogy mi van vele
2012. aug. 2. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:

na akkor meg főleg.

amúgy meg nekem is így indult a mostani kapcsolatom,de idővel ugyanúgy megszerettem a lányt,mint azt aki miatt ki voltam.

szóval van ilyen is.

viszont én nem csináltam soha ilyen szintű tiszteletlenséget,mert az,amit a pasid.

szerintem egy ilyen esetben-bár nem szeretem-de az ulitmátum az egyetlen megoldás.

törölje ki,és ne vegye fel ha hívja,vagy ne pocsékold vele az életed tovább.

2012. aug. 2. 23:50
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat
2012. aug. 2. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!