Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vennétek, csinálnátok egy...

Mit vennétek, csinálnátok egy hét éves kiscsajnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Nem rokonom, pasim testvére.

Nem tudok nagy dolgot venni, szóval több kis apróságra gondoltam.

Esetleg valami home-made dologra, de szerintem azt nem értékelné eléggé...

Azt tudom, hogy kapni fog egy plüssvalamit, ami sétál és hangot ad ki, most abba van belebolondulva (szerintem meg simán kinőtt már ebből a korból... :) )

Szóval, elkélne néhány ötlet. :)

2011. dec. 23. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy kiscsaj? Nem inkább lány?

Amúgy vehetsz egy vgon kindertojást, azt odaadhatod, vagy most a fiataloknál menő ez a póni család:

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 23. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerintem semmi baj a kiscsaj elnevezéssel. :)

sminkcuccokra, körömlakkra gondoltam,szerintem ezzel nem fogok nagyon mellé, talán.

2011. dec. 23. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a sminkes dolgok nem egy 7 éves kislánynak valóak. Inkább vegyél neki egy kisebb barbie babát, gyöngyös kistáskát, vagy ha szépítkezési dolgot szeretnél akkor egy tükrös fésűt, mellé színes hajgumikat, csatokat.
2011. dec. 23. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Vegyél valami hello kittys dolgot. pénztárca, karkötő, nyaklánc, táska. sminkdolgot tényleg ne vegyél, egy elsős lány még kicsi az ilyenekhez. Valami társast, vagy gyöngyös dolgot vehetnél. Azt én is imádtam :)

vagy vannak ezek a scoubidou fonalak, nagyon kreatív, és aranyos ajándék. [link]

2011. dec. 23. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
scoubidout nem szereti, viszont a lakkjaimat és a sminkeimet kunyerálja mindig.. elcsodálkoznátok, hol tartanak a mostani hét évesek, őket az ilyenek nem kotik le :-I. tisztara el van ferdulve egy egész generáció sajnos, én ezt látom.
2011. dec. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!