Ti mit csinálnátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem rég voltunk halloweenkor cukrot keregerni (nagyon jol sikerult)
Es most karacsonykir ezt tervezzuk bnommel:
Becsongetunk ugyan ezekbe a hazakba:
Elenekelunk 3 karacsonyi dalt + verset es oda adunk 1 sajat keszetisu ajandekot!Szerintetek ez jo otlet?
2013. nov. 3. 21:13
1/8 anonim válasza:
Karácsony az családi ünnep. Nem illik zavarni másokat, főleg amikor nagy vendégségek vannak.
2/8 anonim válasza:
Aranyos ötlet, de a karácsony a család ünnepe. Egyébként szerintem nem fognak elkergetni, sőt lehet, hogy örülni is fognak nektek. Sok szerencsét.
3/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hogy előtte 2-nappal mennénk
2013. nov. 3. 22:05
5/8 anonim válasza:
*Mit csinálnék? Hát örülnék:):):)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. nov. 3. 22:07
7/8 emir72 válasza:
Gyertek nyugodtan! :)
Nálunk is nagy a jövés-menés Karácsonykor (és környékén). Rokonság, haverok, barátok, ismerősök, mókusok, macskák, kutyulik, stb. :)
Ilyenkor mindenkit szívesen látunk!
8/8 anonim válasza:
Hát, én nagyon nem örülnék... olyankor fut a lakás, sütés-főzés-csomagolás, plusz képzeld el, hogy énekeltek verseltek,aztán csókolom? Én mondjuk tuti kínosan érezném magam, hogy adjak valamit...
nekem nem hiányozna.
És bocs, hogy megemlítem, de felénk a cigány gyerekek szoktak ilyet csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!