Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemista fiúk! Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista fiúk! Ti mit csinálnátok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Mit tennétek, ha volna egy lány csoporttársatok (18-an vagytok egy csoportban és gyakorlatokat így szokták bontani) aki folyamatosan titeket bámul, amikor azt hiszi, hogy ne látjátok. Tegyük fel, hogy kedves, de nagyon csendes lány, duci, viszont szép az arca.

Mit tennétek, ha:

A- tetszene nektek

B- nem tetszene nektek?

2013. szept. 15. 21:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
nekem csak a vékony csajok tetszenek úgyhogy nem :)
2013. szept. 15. 21:37
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
én az A-t választom
2013. szept. 15. 21:38
 3/25 A kérdező kommentje:
Jó, de ez nem eldöntendő kérdés volt, hanem, hogy mit reagálnál rá? :)
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

A: köv gyakon mellé ülnék, dumálnánk, megismerkednék vele

B: továbbra sem venném észre, hogy engem néz

5/25 anonim ***** válasza:
tudom, de az első kezdte :DD
2013. szept. 15. 21:39
 6/25 A kérdező kommentje:
Neeem, jaj lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Két lehetőség van, az egyik, ha tetszik- ilyenkor mit csinálnátok, a B- ha nem jön be a lány- ebben az esetben hogy reagálnátok?
2013. szept. 15. 21:39
 7/25 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: és ha folyamatosan a barátnőivel lógna, soha nem ülne egyedül, akkor hogy csinálnád?
2013. szept. 15. 21:40
 8/25 anonim ***** válasza:

Te vagy a lány, nem?

Néha szakadj le a barátnőidről.

2013. szept. 15. 21:42
 9/25 anonim ***** válasza:

ha tetszene, akkor nézném, megbizonyosodnék arról, hogy én is neki, és ha ez tuti, valamit rögtönöznék, odamennék hozzá valami ürüggyel, megismerném.

ha nem tetszene, nem nagyon törődnék vele, de ha ennyire feltűnne, hogy bámul, valahogy tudtára hoznám, hogy más lány tetszik, ő meg tökre nem, közvetve. mindenkinek jobb, hogy nem szenved.

2013. szept. 15. 21:45
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az a lány :( Múltkor mellém ült és kölcsönadta a tollát is, de ott ültek a barátnőim is. Egyébként meg nem nagyon foglalkozik velem, úgyhogy szerintem csak szimplán kedves volt. De még sosem beszélgettem vele annak ellenére, hogy csoporttárs. És az a baj, hogy ő meg annyira okos és jó fej, hogy képtelenség, hogy valaha is bejönnék neki. Nincs olyan lány, akivel folyamatosan együtt lógna, de azért ha akarná, lehetne neki szerintem.
2013. szept. 15. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!