Hogy jön ahhoz anyám hogy becsméreljen? Ilyenkor ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Felnőtt ember vagyok.Anyám egyfolytában becsmérel,nem külsőleg,hanem viselkedés stb.Ne így csináld ne úgy csináld és hasonló dolgok.Egyfolytában a múltat hánytorgatja,ami mondjuk 10 évvel ezelött történt.Ha jól érzem magam a bőrömbe akkor egyfolytában alám tesz,kritizál stb.Mit csináljak vele?Már sokszor volt hogy majd nem felpofoztam.2013. febr. 22. 17:54
1/24 anonim válasza:
Kerüld a társaságát. Az én családom is ilyen és nem lehet velük mit csinálni. Múltkor a mamám hordott le a sárgaföldig. Még be se léptem a konyhába, de már leordította a fejem, hogy én milyen hülye vagyok és hogy szerethet a párom stb, még a páromat is lehülyézte, hogy velem van, pedig még nem is látta. Én meg közöltem vele nevetve, hogy csak azért volt értelme átmenni hozzá, hogy adjon pénzt. Fájdalmas, de ez van.
2/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egyszerűen nem türném el tőle, és ezt meg is mondanám neki. Ha nem érti meg, messze elkerülném a házatáját. Kivéve, ho ő adja az apanázst...
3/24 anonim válasza:
Mondd el neki a véleményedet róla, az összes sérelmedet, és szakítsd meg vele a kapcsolatot! Én ezt tettem.
És olvasd el Susan Forward Mérgező szülők c. könyvét.
4/24 anonim válasza:
Minek találkozol egyáltalán vele, ha ennyire nem jöttök ki egymással? Ne menj el hozzá, me beszélj vele telefonon és meg van oldva a probléma.
5/24 anonim válasza:
Költözz el! bár 18 évesen nem könnyű ;)
6/24 anonim válasza:
Együtt laktok? Hány éves vagy?
A Mérgező szülők-et olvastad?
7/24 anonim válasza:
ma 19:05-ös: Honnan veszed, hogy a kérdezö 18 éves?
A felnött ember alatt nem ezt értem, hanem olyan valakit, aki önállóan él.
8/24 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok.Egyenlőre sajnos nem tudok elköltözni mert nem keresek annyit jelenleg hogy egyedül fennt tudjam magam tartani.80 ezer f-tos fízetésből elég nehéz ezt kivitelezni.Egy albérlet a városban ahol lakom 60 ezer ft alatt nincs,erre még rájön a reszi,és már el fogíott a pénzem.Egyszerűen nem tudok egyenlőre lépni.
Amúgy igen,elkezdtem a olvasni azt a könyvet amit említett itt valaki.
2013. febr. 22. 19:18
9/24 A kérdező kommentje:
* fogyott
2013. febr. 22. 19:19
10/24 anonim válasza:
8: Sok más lehetőség van szétköltözésre is. Van saját családi ingatlan? Mekkora lakásban hányan laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!