Az anyám nagy ívbe tojik rám. Most komolyan én vagyok a hibás?
1. Én tanulok mert nem akarok takarító nő lenni..
2. Szerintem nagyon nem vagy tisztába a helyzetemmel. apám dús gazdag de még a 30 ezres gyerektartást is nehéz kicsikarni belőle...
Sajnos ez manapság nagyon általános jelenség.
Szétment családok, aztán a gyerek szenved a nevelőszülőtől, a vérszerinti szülő pedig elkényezteti, azt kompenzálandó, hogy nem törődik vele normálisan. Azt hiszi, ha elkényezteti a gyereket, azzal mindent megad neki, pedig épp a legfontosabbat nem: a figyelmet.
Tény, hogy nem mindenkinek való gyerek..
A takarítónőket pedig ne nézd le. Aki dolgozik (akármit is!) az becsülendő!
Sok helyen már a takarítónőktől is érettségit várnak! Besza*ás, nem?
Nyugi, fel a fejjel!Nekem is szar gyerekkorom volt,apám meghalt, anyám a nevelőapámmal ivott, verekedett,engem vertek, ordibáltak stb...Hát felnőttem, itt vagyok. Mindenkinek más lapot oszt az élet,s abból kell építkezni!:)
28N
Ez nagyon nagy butaság.
Egyrészt vannak takarítónők, akiknek több diplomájuk van, de örülnek hogy egyátalán munkát találtak.
Másrészt valakinek ezt is el kell végezni. Mi lenne, ha mindenki orvos meg jogász lenne, és úsznánk a mocsokban, mert mindenkinek derogálna feltakarítani.
De mindegy is, nem prédikálok tovább. Gyerek vagy még, ugyan mit is tudhatnál a világról.
Tőlem sem várnak el semmit tanulás terén, de képes vagyok tanulni. Ez nem azt jelenti, hogy 2-es átlagom van. (4,3 volt félévkor) Magadnak tanulsz!
Amúgy úgy gondolod, hogy majd eltart a dúsgazdag apuci?
6-os vagyok.Tőlem sem várták el, hogy tanulja,űk, sose nézték az ellenőrzőm.Sőt, anyám volt, hogy a szememre vetette, hogy ő már 16 évesen dolgozott.
Én mégis leérettségiztem 4,9-re. Tovább is tanultam. Anyagi segítség az árvasági volt+diákhitel.
*tanuljak
kicsit félrenyomkodtam a billentyűket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!