Mit csinálnátok egy ilyen helyzetben? A párom volt az 1 éves fiunkkal 5 percig a konyhában.
Hallottam, hogy "Neeem szabaad!" (szépen dallamosan kiejtve), aztá ennyi. Kimentem pár perc múlva. A fiam a földön ült egy zacskó kiborított ropi társaságában. A párom dinnyét eszeget.
Megkérdeztem, hogy mégis hogy gondolta ezt. Azt mondta, hogy dinnyés volt a keze.
Összeszedném a ropit és mondanám a páromnak hogy legközelebb törölje meg a kezét (kb 2 mp) és vegye ki a fiunk kezéből a ropit.
Mit, mégis, most mit kéne csinálni? Nem értem minek írtad ki ide a kérdést.
Veszekedni kéne vele? Megtiltani neki, h 2 percre egyedül legyen a gyerekkel, vagy mi? Gondolom nem vagy életképtelen és egy ilyen horderejű dolgot el tudsz intézni egymagad is, nem kell x db külsős segítsége.
:D :D :D
Hát semmiképp sem fújnám fel a dolgot. Igazi filmbe illő vicces jelenet ez így leírva :D
hogy a kérdésre is válaszoljak.
mondanám a férjemnek, hogy szegyjék ossze a kicsivel.
Nem fújtam fel.
Minden férfi ilyen laza? És nem a földről evés, ami zavar, hanem a fegyelmezés hiánya. Hogy tiltsak a fiamnak dolgokat(pl kirámolás), ha nem partner ebben?
én nem tiltok semmit a fiamnak, amig az nem veszélyes. simán kirámolhatja az edényeket, adok neki hozzá fakanalat is, had verje azokat.
viszont utana egyutt mindig elpakolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!