Anyukák! Ti is imádjátok, hogy nem kell dolgoznotok, mióta van a babátok? És azt, hogy szabad lett hirtelen az ember?
Annak ellenére, hogy imádtam a munkámat és végigdolgoztam a terhességem, most olyan jól esik "későn" kelni és magam osztani be az egész napunkat.:)
Terhesség alatt nem aludtam át az éjszakákat, most a gyerek óta már át tudom. Nem alhattam 7-ig se, mert dolgozni kellett mennem. Kiskamasz korom óta nem olvastam még ennyi könyvet, mint mostanában tudok. Napközben is az ember maga tudja eldönteni, etetések között persze, hogy mikor-hova indul el a babakocsival sétálni.
Nagyon jó ez az időszak, nem?:)Persze, meglesz még ennek a böjtje, ha majd vissza kell mennünk dolgozni!:)
Nektek hogy telik? Miket csináltok, amire előtte sose volt idő vagy energia? A mi kicsink 2 hónapos, és a tiétek?:)
Annyiban értek egyek veled, kérdező, hogy ez egy csodálatos időszak. Ajándék idő, amit a gyerekkel tölthetünk. Ha ezt még sikerül viszonylag szabadon is beosztani, az még nagyobb ajándék.
De ez sajnos ebben a formában keveseknek adatik meg, a kérdésed nagy része így egyenlő a provokációval. Gyanítom, ezt te magad is tudtad, amikor kiírtad a kérdést. Ha nem, az még nagyobb probléma. Élvezd a perceket, hamar elmúlnak sajnos. Majd rájössz.
Probléma, hogy nem tudtam, hogy mások hogyan élik meg a gyermekvállalást? Nincsenek ezres tömegben kismamák körülöttem és korábban nem érdekelt ez a téma.
(Anyósom nem Magyarországon szült. De pl. barátnőm anyukájának is felajánlották (70-es évek), hogy vagy visszamegy dolgozni 6 hét után és munkahelyi bölcsibe adja a gyereket, vagy akkor ne is jöjjön soha.)
Bármilyen hihetetlen, mások körül sincsenek ezres tömegben kismamák. :)
Viszont a gyk-ra kiírtad a kérdést, tehát olvasod is. Pontosan tudtad, mi a helyzet másoknál, ezért probléma, ezért provokáció. Nem a tudatlanság az, nagyon jól tudod.
Amúgy nincs azzal baj, hogy örülsz, én is élveztem minden percet a nehézségek ellenére is.
Továbbra sem veled beszélgetek. Amit csinálsz, az off.
Majd ha válaszol a kérdező, megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!