Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti is imádjátok,...

Anyukák! Ti is imádjátok, hogy nem kell dolgoznotok, mióta van a babátok? És azt, hogy szabad lett hirtelen az ember?

Figyelt kérdés

Annak ellenére, hogy imádtam a munkámat és végigdolgoztam a terhességem, most olyan jól esik "későn" kelni és magam osztani be az egész napunkat.:)

Terhesség alatt nem aludtam át az éjszakákat, most a gyerek óta már át tudom. Nem alhattam 7-ig se, mert dolgozni kellett mennem. Kiskamasz korom óta nem olvastam még ennyi könyvet, mint mostanában tudok. Napközben is az ember maga tudja eldönteni, etetések között persze, hogy mikor-hova indul el a babakocsival sétálni.

Nagyon jó ez az időszak, nem?:)Persze, meglesz még ennek a böjtje, ha majd vissza kell mennünk dolgozni!:)

Nektek hogy telik? Miket csináltok, amire előtte sose volt idő vagy energia? A mi kicsink 2 hónapos, és a tiétek?:)

2016. máj. 2. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez egy provokàló kérdés :)
2016. máj. 2. 15:30
 52/80 anonim ***** válasza:
68%
Fú,de gáz...és még én érzem néha szaranyának magam ha türelmetlen vagyok. "kib... @szott szívás" ??? - gyönyörű :/
2016. máj. 2. 15:31
 53/80 anonim ***** válasza:
35%

2 két év alatti gyerek, háztartás, suli, munka és egyebek, segítség nélkül!

Ki tartott pisztolyt a fejedhez,hogy ezt mind kötelezően bevállald??? Nem te akartad a két gyereket,pláne ilyen kis korkülönbséggel? Ki kényszerített rá??

2016. máj. 2. 15:33
 54/80 anonim ***** válasza:
15%
Hallottál már ikrekről? Hallottál rezsiről? ...
2016. máj. 2. 15:52
 55/80 anonim ***** válasza:
31%
Igen az. "Gyönyörű"! Örüljünk együtt!
2016. máj. 2. 15:53
 56/80 anonim ***** válasza:
100%

A nincs idő hajat mosni és az egész nap fetrengek és olvasok a két véglet!

Egyetértek az egyik hsz-el, az átlag anyuka a kettő között van.

2016. máj. 2. 16:04
 57/80 A kérdező kommentje:
Mondjuk tény, hogy mi annyit vállaltunk be mindenből, amennyit jól, biztosan ketten elbírunk. Háztartás, lakásméret, gyerekszám.
2016. máj. 2. 16:05
 58/80 anonim ***** válasza:
74%
Igen hallottam,és akkor sem értelek.Így ahogy te ezt megfogalmaztad nem,és nagyon gáz...
2016. máj. 2. 16:07
 59/80 anonim ***** válasza:
74%
Én is jobban szetetek itthon lenni a gyerekkel, elég nehéz, stresszes munkám volt, volt, hogy 30 órát dolgoztam alvás nélkül, szóval ahhoz képest sokkal könnyebb, de mióta Megszületett talán néhány filmet tudtam megnézni, de egy könyvet teljesen kiolvasni nem tudtam. (1,5 éves). Én sem kelek korán, de éjszaka felkelek kb. 10x, stb. Irigyellek a nyugis gyerekedért, hátha nekem a következő lesz ilyen... 😉
2016. máj. 2. 17:02
 60/80 Betu ***** válasza:
58%
Szabadnak nem mondanàm magam. Ember!! Van egy gyereked. Mióta nekem van gyerekem nem aludtam egy jót. Szerencsés vagy. Könyvet olvasni vagy filmet nézni!? Azt sem tudom mikor csinàltam ilyeneket, pedig imàdom a jó filmeket és a könyveket. Sétàlni igen megyünk mindennap ha az idő engedi. Na az a kikapcsolódàs nekem, mert akkor nyugodtan ül a kocsiban és nézelődik. 14 hónapos. Majd megtudod mikor màr nem egy helyben fekszik ha majd elkezdi a különböző mozgàsformàkat. Nemhogy olvasni de még wc-re sem lesz időd elmenni. A hàztartàs, a gyerek stb. kiveszi az energiàmat,és este örülök ha egy kicsit tudok magammal foglalkozni. Viszont igen nagyon boldog vagyok, hogy van egy gyönyörű, egészséges kisfiam.IMÀDOM!!!! A munkámat szeretem, szóval nem lesz gond ha vissza kell mennem dolgozni.
2016. máj. 2. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!