Anyukák! Ti is imádjátok, hogy nem kell dolgoznotok, mióta van a babátok? És azt, hogy szabad lett hirtelen az ember?
Annak ellenére, hogy imádtam a munkámat és végigdolgoztam a terhességem, most olyan jól esik "későn" kelni és magam osztani be az egész napunkat.:)
Terhesség alatt nem aludtam át az éjszakákat, most a gyerek óta már át tudom. Nem alhattam 7-ig se, mert dolgozni kellett mennem. Kiskamasz korom óta nem olvastam még ennyi könyvet, mint mostanában tudok. Napközben is az ember maga tudja eldönteni, etetések között persze, hogy mikor-hova indul el a babakocsival sétálni.
Nagyon jó ez az időszak, nem?:)Persze, meglesz még ennek a böjtje, ha majd vissza kell mennünk dolgozni!:)
Nektek hogy telik? Miket csináltok, amire előtte sose volt idő vagy energia? A mi kicsink 2 hónapos, és a tiétek?:)
Nyíljon már ki a kiscsipád! Nem ugyanazt éled meg másként, hanem csak mázlid van! Nem a te érdemed, hogy nem pingvinjárásban totyogsz egy nehéz szülés után, hanem futni is van már kedved;
ahogy az se hogy nem non-stop kell szoptatnod hogy legyen tejed ill. a gyerek sem ébred óránként decibelszaggató üvöltéssel a hasfájástól.
Beszéld meg ezt a sétabarátnőiddel, ők valószínűleg hasonló mázlisták.
A jó honorálásról meg.... fix hogy csak hergelsz.
63: szerintem teljesen félreértetted a kérdést. De persze a kommunikációnak nemcsak befogadója van, ezt elismerem, szóval a kérdés is nyilván nem egyértelmű. De azért sokan szintén így élték meg a válaszolók közül, így megtaláltam a célközönséget.
Az meg, hogy nem akadok ki azon, hogy este kicsit vigasztalni kell, ha nyűgös, nem jelenti azt, hogy a szőnyeg alá söpröm a problémákat. Szerintem mindenkinek más az ingerküszöbe, mindenki másban laza, és mindenkinek más a babája.
Azt persze nem tudjuk, az anyukák hány %-a éli meg úgy, mint az ikres válaszoló, és hány úgy, mint én. Mindenki a saját környezetét látja, ahogyan én is, és ti is. Meg, hát, kinek mi számít kevés tapasztalatnak az életről, nekem jelenleg ez van. Mindig lesz valaki, akinek idősebb a gyereke, mint az enyém.:)
Kedves kérdező... Ne aggódj.. A többi nő akikhez a kérdésed irányul mind csak féltékeny, irigy rád!!
Jol csinálod amit csinálsz.. Légy illetve legyetek nagyon boldogok együtt!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Mennyire más válaszok jöttek erre a kérdésre:)
60-as, "Az anyósom az első gyerekével 6 hetet (!!!) lehetett otthon, nem volt még GYED"
Mikor született az anyósod, illetve ez mikor volt, hogy 6 hetes otthonlét volt? 1965-ben 3 hónapot lehetett otthon lenni a babával, 1967-ben pedig már fél évre kitolták. Csak kíváncsiságból kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!