Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szulok, mit tennétek, ha 24...

Szulok, mit tennétek, ha 24 éves lánytok, aki még veletek lakik, véletlenül teherbe esne?

Figyelt kérdés

Diplomát szerzett, dolgozik, de egyedül nem lenne képes házat fenntartani. A gyermek apja és a felelősség vállalása bizonytalan.

A lány vállalna a babát, mindenben ellatna, de a szülőkkel maradna..

Hogy reagálnátok?

2016. ápr. 27. 13:43
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
nem egy osztalytarsam van, aki gyerek(ek) mellett tanul, es dolgozik is... koztuk van aki egyedulallo...
2016. ápr. 28. 21:32
 32/32 anonim ***** válasza:
29%

Most miért minket győzködsz? A szüleidet kell, ha már oda akarod szülni!

Mi leírtuk, amit szerettél volna: rém naiv vagy, ennél több kell a felelős gyerekvállaláshoz. Nem szeretném, hogy a gyerekemnek csak ennyi esze legyen.

Ha mégis így adódna, segíteném, de ennél azért életképesebb tervvel kéne előállnia, mint "még egy diploma és azzal szarrá keresem magam, ha már az elsővel nem bírtam kezdeni semmit", ahhoz hogy ne aggódjak.

Nekem pedig lesült volna a bőr a képemről, ha annak idején a szüleimet ilyennel terheltem volna, hogy a nyakukra szülök (szerencsére volt eszem a védekezéshez, hogy ne legyen "véletlen").

2016. ápr. 28. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!