Ha véletlenül elszakadnátok valahogy egymástól a gyereketekkel (bármilyen életkorú), mi van vele megbeszélve, mit kell tennie ilyen esetben?
Tömegközlekedésnél, ha ő marad fent a buszon véletlenül, akkor a következő megállóban leszáll, és ott megvár. Ha a megállóban maradna ott (mondjuk ezt el sem tudom képzelni, hogy történhet meg), és én vagyok a buszon, akkor ott marad, ahol van, és ott vár.
Áruházban, bevásárlóközpontban elmegy az infó ponthoz, vagy keres egy biztonsági őrt, és elmondja, hogy mi történt.
2.
Milyen felnőttet? Én azt szoktam mondani, hogy anyuka gyerekkel a legjobb, nem akárki felnőtt. Szerintetek?
Volt egyébként már ilyen eset veletek?
Ha rendezvényre megyünk, ahol nagy a tömeg, akkor egy nyakbaakasztható cédulára rá van írva a nevünk, telefonszámunk, ez mindig nála van ilyenkor, és tudja is, hogy "egy nénihez" kell odamennie és szólni, hogy keressenek minket.
Ha hipermarketben, bevásárlóközpontban vagyunk, akkor az információs pult a találkozóhely.
Egyszer a fiam elment az apjával a budaörsi Tescoba, elkeveredtek egymástól, karácsony előtt pár nappal lévén óriási tömeg volt. A kicsi fiam odament a vevőszolgálathoz, és elmagyarázta a szitut. A dolog érdekessége, hogy a férjem nem beszél magyarul, így a gyerek maga mondta be neki a szöveget a hangosbemondóba...azóta is büszkén emlegeti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!