Anyukák, milyen gyakran ültök le játszani gyereketekkel, babátokkal? Milyen típusú anyukák vagytok?
a. akik le tudnak menni nagyon jól gyerekszintre és sokat játszani velük
b, akik keveet játszanak velük és inkább házimunkáznak
anonim oldal, bátran írjátok azt is, ha negítav a válasz, tehát ha szinte alig játszotok velük
én nem fogok pontozni, kérek másokat, ne tegyétek ti sem
köszönöm a válaszokat
C.
Játszok is vele sokat, de ha elmélyül egymagában játék közben, akkor nem zargatom, nem zökkentem ki.
A házimunka pedig nem nagy dolog, majdnem minden gépesített, így az a napi fél óra nem oszt, nem szoroz. Ami hosszabb ideig tart, azt hétvégén, felesben csináljuk az apjával.
c.
vegyesen
attól függ h igénylik e vagy sem ....
am meg mivel 3an vannak egészen jól elvannak nélkülem is :-)
a tini lányom szerint jó anya vagyok - bár lehet h csak hízelegni akar a több zsebpénzért :-DDD
D,d Mindkettő,és még van hogy lustulok,vagy gépezek ha jól el játszik.
Bár az elég ritka,mikor el van egyedül:)
Nálunk a főzés, mosás berakása, teregetés, porszívózás, felmosás közós munka a kisfiammal, imád ezekben segíteni. Tehát ha épp nem aktívan játszunk, akkor együtt szépítgetjük a lakást, a fiam nélkül úgysem tudom csinálni, azonnal jön és keresztbe áll előttem, és követeli a felmosófát.:-)
A kajálás utáni elpakolás, a mosogatógép bepakolása, a konyhapult és az étkező felseprése, az ágyak bevetése reggelente pedig összesen nem több napi félóránál.
Én nem vagyok az a kimondott anyatípus, beleőrülnék, ha minden nap órákig kellene babázgatnom.
Persze ha a lányom jön és kéri, akkor játszom vele, vagy énekelgetünk, olvasok stb, de szerencsére jól elvan egyedül is (2,5 éves).
Én vagy a házban tevékenykedek, vagy a gépnél ülök, vagy tv-t nézek.
Mielőtt elítél bárki, egyedül nevelem szinte 0 segítséggel, így nekem ez a kikapcsolódás.
Megzakkannék, ha 24 órában gagyorásznom kellene a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!