Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen gyakran ültök...

Anyukák, milyen gyakran ültök le játszani gyereketekkel, babátokkal? Milyen típusú anyukák vagytok?

Figyelt kérdés

a. akik le tudnak menni nagyon jól gyerekszintre és sokat játszani velük

b, akik keveet játszanak velük és inkább házimunkáznak

anonim oldal, bátran írjátok azt is, ha negítav a válasz, tehát ha szinte alig játszotok velük

én nem fogok pontozni, kérek másokat, ne tegyétek ti sem

köszönöm a válaszokat

2015. márc. 23. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7-es: Én mondjuk, ha már nagy a kupi, másfél-két óra alatt mindent rendbe rakok.

Ebben benne van a mosás, mosogatás, konyha rendberakás, lakás felseprés, felmosás, portalanítás, kád-, mosdó- és wc pucolás, porszívózás.

Persze, ha olyan tempóban csinálnám, mint a lótetű, ahogy mondjuk a dologtalan anyám szokta, akkor nekem is kitölthetné a napomat. Én inkább nem csinálom mindennap, de amikor nekiállok, akkor ledarálom, és nem is felületes munkát végzek.

2015. márc. 23. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Reggel felkel a kisfiam (14 hónapos), kicserélem a pelusát, átöltöztetem nappali ruhába és adok neki teát cumiba, visszateszem az ágyba, azzal el van még 20 percet. Közben én letusolok, felöltözök. Ezután jön a reggeli. Majd reggeli után visszateszem a kiságyba, én szoktam neki engedi baba tv-t is, azzal el van. De van úgy, hogy szépen elüldögél még az etetőszékben is még a reggeli után összepakolom a konyhát. Mivel minden étkezés után mosogatok, törölgetek, nincs sok dolgom. Ezután minden szobában összeporszívózok, abban Ő is lelkesen segít, felszedjük a szőnyegeket, felmosunk. Amíg a fürdőben matatok, Ő el van mellettem szépen, segít bepakolni a mosást is. Az ebéd készítése azért elég egyszerű. Előző este kiveszem a fagyasztott dolgokat, ha abból lesz az ebéd és semmilyen étel, amit szoktam készíteni nem igényel nagy feladatokat. Egy combot összevágni pörköltnek úgy 3-4 perc, hagymát felvágni és pirítani 5 perc, aztán a pörkölt elfől magában. Néha ránézek. Ha itthon van a férjem, rábízom a kajára figyelést, mi kimegyünk sétálni. Ebéd után alszik a fiam 1-2 órát. Ha felébred, játszunk egy nagyot, majd megint sétálunk. 4 órakor uzsi, játék aztán 6 órakor vacsi, fürdés, mesenézés és alvás.
2015. márc. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!