Mindig türelmesek vagytok a a a gyereketekkel, babátokkal? Ti is kiszoktattok borulni? Ugye más is van ezzel így?
hajaj...
ne is mondd, legjobban éjjel tudok kiborulni pedig nemkem csak 1 fiam van, de mikor már órák óta hisztizik semmi nem jó tök fáradt vagyok és azt látom hogy az apja milyen jót alszik na akkor kimegy a hajam...
de kitud készíteni nappal is, mikor már századszor viszem el a tüzhelytő ő csak azért is kiszökik a konyhába, és még sorolhatnám..
Főleg akkor vagyok nagyon ideges mikor elötte már valami kicsit felbosszantott, nah akkor szakad még a cérna.
Van hogy az anyisom idegesít fel türök türök a gyerek a zacskó nápolyit a fejére buritja akkor rajta csattan az ostor persze utána meg a szivem szakad meg hogy milyen hülye vagyok...
én akkor készülök ki, ha nem alszik a fiam éjjel. Akkor egész nap hisztis vagyok. Ha a férjem észreveszi, rendszerint rámszól és kiveszi a kezemből a gyereket. Hálás vagyok neki érte.
(A)
Na engem pont ma boritott ki a 2 évesem. Már engemis a sirás kerülgetett délután, de hála' ég, megjütt a felmentősereg a férjem személyében, de most is hallom, hogy lent visit, hogy "anyajozzzz". ÁÁÁÁÁÁÁ
Ma soha nem lesz este kilenc!
Kitartás Mindenkinek. Ilyen napok mindig is lesznek!,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!