Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindig türelmesek vagytok a a...

Mindig türelmesek vagytok a a a gyereketekkel, babátokkal? Ti is kiszoktattok borulni? Ugye más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
néha engem a lányaim kikészítenek de nagyon.4 éves 11 hónapos lányok és félelmetesen elevenek.néha már a sírás fog el ,hogy mért meg meddig.a férjem egy óránál többet nincs el velük mert kikészül.a nagy szülőkkel meg hát nagyon anyásak ott sem maradnak 1 két óránál tovább.én még ilyen anyás gyerekeket még nem láttam.néha üvöltök és ki készülök,hogy jó ez már sokkkkk.utána meg ha lehiggadtam akkor meg lelkiismeret furdalásom van,hogy kiborultam mert milyen szerencsés vagyok,hogy ők vannak.de néha nem bírom.a krém nyomkodáson a a függöny letépésig az egész napi ugráltatáson és a hisztizésen túl még tudnék miről mesélni.
2010. márc. 31. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenki van így.Nem akarlek elkeseríteni, de ha nagyobbak lesznek is így lesz.
2010. márc. 31. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:

hajaj...

ne is mondd, legjobban éjjel tudok kiborulni pedig nemkem csak 1 fiam van, de mikor már órák óta hisztizik semmi nem jó tök fáradt vagyok és azt látom hogy az apja milyen jót alszik na akkor kimegy a hajam...

de kitud készíteni nappal is, mikor már századszor viszem el a tüzhelytő ő csak azért is kiszökik a konyhába, és még sorolhatnám..

Főleg akkor vagyok nagyon ideges mikor elötte már valami kicsit felbosszantott, nah akkor szakad még a cérna.

Van hogy az anyisom idegesít fel türök türök a gyerek a zacskó nápolyit a fejére buritja akkor rajta csattan az ostor persze utána meg a szivem szakad meg hogy milyen hülye vagyok...

2010. márc. 31. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

én akkor készülök ki, ha nem alszik a fiam éjjel. Akkor egész nap hisztis vagyok. Ha a férjem észreveszi, rendszerint rámszól és kiveszi a kezemből a gyereket. Hálás vagyok neki érte.

(A)

2010. márc. 31. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Na engem pont ma boritott ki a 2 évesem. Már engemis a sirás kerülgetett délután, de hála' ég, megjütt a felmentősereg a férjem személyében, de most is hallom, hogy lent visit, hogy "anyajozzzz". ÁÁÁÁÁÁÁ

Ma soha nem lesz este kilenc!

Kitartás Mindenkinek. Ilyen napok mindig is lesznek!,

2010. márc. 31. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
2 évesemnek napjában többször olyan hiszti rohamai vannak, hogy remegek az idegtől. Ilyenkor becsukom egy kis időre a szobájába. Ez valamelyest használ, aztán pár óra múlva újra kezdődik az üvöltés. Hát nem tudom, meddig tart ez nála, de néha úgy érzem, ezt képtelenség türelemmel végigcsinálni.
2010. ápr. 1. 14:12
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.el sem bírnátok képzelni milyen jó hallani,hogy más anyukák is szenvednek.ez feltölt,hogy nem csak én vagyok így.
2010. ápr. 1. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom mikort hisztizik képes kárt tenni magában, csak hogy rá figyeljek és, hogy fölvegyem,mindenbe beleveri a fejét,az orrát száját addig üti a földön még nem vérzik vagy véraláfutásos dagatt nem lessz,kikészülök néha tőle!Igazi kis hisztérika,már minden módszert ki próbáltunk, hogy abba haggya de nem használt,jól jönne egy szuper dada aki tudna ezen változtatni!
2010. ápr. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!