Anyósotok ha nem úgy bánik a ti gyereketekkel mint a többi unokával, akkor mit csináltok?
Figyelt kérdés
Mintha koloncz lenne, pedig édes kisgyerek, nem agresszív, szereti náluk, csak ők mindig fáradtak ha odavisszük. A többi mindig ott van majdnem, aokra van ereje és ideje.Úgy el tudok ezen szomorodni. Látom, hogy a páromnak is rosszul esik, de nem beszél róla.2010. jún. 11. 13:25
1/4 anonim válasza:
Az én anyósom is hasonló.A másik unokájával hetente több napot is eltölt,a mi kislányunkat meg alig akarja látni.Pedig két lábon járó szeretet a kislányunk. Nagyon várja mindig, hogy jön a mama.Két havonta egy pár órát bír ki amikor eljön.De akkor is siet haza. Nagyon nehéz, én egy-egy találkozás után teljesen kivagyok annyira elszomorít. Lett már neki mondva,férjem nem bírta ki, de a helyzet változatlan.Azt mondja miért nem hagyjuk ott pár napra, dehát nem is ismeri annyira, nem merném.Sajnos kislányom is mondta valamelyik nap, hogy a mama nem szeret itt lenni.Ez elég szomorú.Én nem tudok mit tenni, hála a másik nagyszülők pótolják a szeretetet.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem anyosom ilyen hanem anyám.Az én lányomat kb 1,5havonta látja a többihez meg gyakorlatilag 2hetzente megy.Pedig hozzá tezsem mi lakunk a legközelebb hozz(kb 2utcára)a másik unokája 45perc,a harmadik pedig Vecsésen anyám meg Pesten.Söt azt is meg merem kockáztatni,hogy ha én nem vinném hozzá akkor talán fél évente egyszer látná.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Sajna. A párom nem is szereti, ha megemlítem neki ... Anyósom a lányánál órákig is elvan, nálunk szinte csak bekukkant, általában akkor is vinni kell vhová, vagy csinálni neki vmit. Ha itt van, akkor is az ő nehéz helyzetét ecseteli (pedig azért annyira nem vészes), persze hogy kiakadok!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Már sokszor úgy vagyok vele, hogy megmondom neki, de aztán még sem mondok semmit, pedig valószínű az jobb megoldás lenne.
2010. jún. 13. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!