Mit szólnátok ha anyósotok meg apósotok beleszólna mindenbe, a gyerek körül? Bőv. Lent
Erre csak azt tudom mondani hogy ha a férjed nem áll melletted akkor neked kell megvivnod a harcodat velük a kérdés csak az hogy érdemes-e ezért magadat kiidegelni és lehet hogy a házasságotok is rámegy ha a párod elött kezded el szidni a szüleit a hozzászólásaik a viselkedésük alapján vagy
kicsit lazábbra veszed.
Gondolkodj el azon ha a férjed a Te szüleidet ócsárolná hasonló dolgok miatt Te igazat adnál-e és meddig lennél hajlandó türni.
Ülj le a családdal és nyugodt hangon (már ha tudod magad türtőztetni) magyarázd el, hogy Ő a Te, a Ti gyereketek. Ti akarjátok nevelni. Elfogadod a segítségüket és reméled, ha kérdésed lesz, akkor fordulhatsz hozzájuk segítségért, de Te akarod nevelni a gyereket, ha valamit nem jól csinálsz akkor tanulsz belőle. gondoljanak bele, hogy nekik mennyire rossz lenne, ha valaki mindig a nyakukban lihegne és mindenbe beleszólna. Nekem a nagyim szokott mindig beleszólni a dolgokba, most cipőt, most pulcsit, stb, de hála az égnek csak 2-3 hetente van velünk pár napig (jó, hogy jön segíteni, de alig várom néha, hogy mennyen). Én attól kapok agybajt, hogy a tesómék babája 2 hónappal idősebb mint a miénk és állandóan: A Dani ezt csinálja, a Dani azt csinálja. Ha meg én mondom, hogy a Gergő csinált valamit, amit a Dani még nem, akkor ezt ne mondjam, mert a bátyám feleségének biztosan rosszul esik.
Írj, hogy mi volt, hogy sikerült e megbeszélni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!