Szülők, ti játszanátok olyat a gyereketekkel strandon h megfogjátok a lábát és fejjel lefelé a vízbe mártogatjátok?
Miért hülye?
Én nem játszanék ilyet. A kislányomnak idegrendszeri éretlenségre utaló jelei vannak. Járunk uszodába is TSMT-te. Óva intenek a merítéstől, legfőképpen a fejjel lefelé történő merüléstől.
Ha nem lenne ilyen gondunk akkor valószínűleg a gyerekemtől függne, hogy játszhat-e ilyet. Gondolom nem venném el az örömét, ha nem félne és kérné.
Ha szereti a gyerek akkor persze. Mi ebben annyira rossz nem értem?
Ha ordit/fél a viztől,nem szeret uszkálni sem akkor nyilván nem.
Az a kicsi, amelyik járt babaúszni, és szerette is, az valószínűleg minden további nélkül benne van az ilyen játékokban, és a "rutinja" is megvan hozzá, hogy ne nyelje be a vizet közben. Az viszont, aki már a hajmosásnál is sír, az biztosan nem élvezné az ilyen játékot.
Szóval abszolút gyerekfüggő. Az én fiam vízimádó, 3 hónapos kora óta úszik, most 3 és fél éves, és az sem érdekli, ha az orrába megy a víz. A 4 éveseink az uszodában pedig már önállóan úsznak. Miért ne játszhatnának velük ilyet? A babáknak egyébként is automatikusan bezáródik a légcsövük, ha vizet érnek, persze azért babával nem tennék ilyet. ;)
persze, dema xaz apjuk, én már nem nagyon bírom el őket
2 vízimádó gyerek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!