Milyen programokon voltatok már 3-4 éves gyereketekkel?
Vidámparkban még nem voltunk, szerintem még kicsi hozzá egy 3-4 éves gyerek.
De voltunk már kalandparkban, játszóházakban, cirkuszban,állatkertben stb.
Vidámparkban- Ausztriában, a Fertő tónál, Märchenpark, naggyon jó)
Dínóparkban (szintén Ausztria, mert itt élünk a határ mellett)
Alma együttes koncert
Savaria karnevál
mindenféle falunapok, rendezvények
Jégkorszak kiállítás
Élményfürdők
Nagycirkuszban még nem voltunk sajna, csak ami erre felénk volt, utazó kiscirkusz (nem volt nagy szám)
Ennyi jutott most eszembe, ahol jártunk...
3 gyerekes
Ahol voltunk: városi kültéri rendezvények: rövid bábelőadás, táncház, népzenei koncertek (délután, nem este). Hangsúlyoznám, hogy mind kültéri, hogy lehessen közben mozogni, futni egyet, ha elunja, vagy haza is mehessünk akár.
Ezeken kívül könyvtárba, játszótérre, állatkertbe szoktunk járni, vagy 1-1 neki való kiállításra. Most a Nyíregyháza-Sóstói Skanzenbe készülünk (4 éves a lányom), én már voltam évekkel ezelőtt, meséltem neki róla, és nagyon érdeklődik. Remélem, tetszeni fog neki!
Amiket korainak tartok: cirkusz, vidámpark, bábszínház, mozi.
kültéri=szabadtéri
(előző vagyok)
szintén előző:
Kifelejtettem, hogy várakba is szívesen járunk (Hollókő, Gyula, Eger), csak kirándulgatni, sétálni is, és várjátékokra, szabadtéri város rendezvényekre is.
Harmadik vagyok,
ez a vidámpark, amit írtam:
igazából mesepark, és nagyon való 3-4 éveseknek!!!!!!
Nem olcsó, viszont hatalmas élmény.
Szülinaposnak ingyenes aznap!
Hát mi például mindig megyünk Várjátékokra, mindenféle kézműves vásárokba ahol a gyerekek is kitudják próbálni a dolgokat.. Szoktunk kijárni a Margit-szigetre bringóhintózni!
Kisebb fajta Cirkuszba is lehet menni, de a vidámparkhoz szerintem még kicsik
Lányom októberben lesz 4 éves.
Voltunk már vele játszóházban, majálison, Gyerekszigeten, állatkertben, Afrika Múzeumban, Dínó kiállításon, tengeri akváriumokban (Tropicariumban és külföldön is) , bábelőadásokon, moziban, mi is voltunk már 2x az ausztriai meseparkban (tényleg nagyon szuper, pont ennek a korosztálynak való), élményfürdőkben... Most ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!