Ti adnátok olyan nevet a lányotoknak ami mindig is a kedvencetek volt de a párotok exfeleségét véletlenül pont így hívják?
Biztos hogy nem.
Nagyon sok szép anyakönyvezhető név van, választanék másikat.
Kizárt.
A nagymamám után szerettem volna elnevezni a lányomat, de az exet is így hívják. Más neve lett.
Miért ne? Hacsak nem egészen különleges névröl van szó, akkor esetleg átgondolnám. De mivel nem csak egyetlen embert hívnak úgy, ezért nem kötném a párom ex-éhez a nevet.
Az egyetlen ok, amiért NEM adnám, ha a párom tiltakozna ellene, hogy neki ez a név negatív töltésü.
Ez sztem teljes mértékben attól függ,h milyen érzéseid vannak az ex-szel kapcsolatban. Ha rá nem tudsz harag, féltékenység (vagy bármi hasonló) nélkül gondolni, akkor ne add.
Én simán adnám a volt feleség nevét, ha tetszene, mivel soha semmi vizet nem zavart az életünkben. Egy teljesen semleges személy a számomra, semmi negatív érzés nem kavarog bennem vele kapcsolatban. Az más kérdés,h sztem a férjem azért nem repesne az ötletért, de nálatok ez nem gond.
Viszonylag ritkább névről van szó: Szonja.
Korábban még viccelődtünk is rajta, mert már rég mondtam a férjemnek, hogy pont ez a kedvencem, de amíg nem realizálódott, hogy itt van a hasamban a kislányunk, addig nem zavart ennyire.
A férjemet mondom nem zavarja, engem jobban, nem nagyon szeretem az exét, bár szerencsére ritkán találkozom vele, nincs közös gyerekük... de a neve továbbra is a kedvencem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!