Mit gondoltok arról ha egy fiatal nő úgy esik teherbe véletlenül, hogy még a szüleinél lakik?
Figyelt kérdés
Szerintetek elég az a 8-9 hónap arra, hogy kialakítson egy megfelelő életet, körülményeket mire a baba megérkezik? Tehát albérletbe költözés a párjával, babaholmik megvétele, lelkileg felnőtté válás, első együttélés egy férfival, elszakadás a szülőktől, felelősségteljes gondolkodás kialakítása..stb. Valóban nagyon nehéz ha ezek a dolgok mind egyszerre, várandósan zuhannak rá egy nőre?2015. jan. 11. 14:53
1/7 anonim válasza:
Annyira nehéz, amennyire ő saját maga nehézzé teszi. Az első sokkból, vagy örömből fel lehet eszmélni egy hét után. Ha minden adott (rendes partner, jövedelem), akkor pár hét alatt le lehet rendezni a dolgokat, és el lehet kezdeni a közös életet, megteremteni mindent amit lehet a babának.
2/7 anonim válasza:
Amikor kiderült hogy babát várok, még én is édesanyámékkal laktam. Szerencsére már dolgoztam, igy mindkettőnknek volt állandó munkahelye. Kb 3 hónapos terhes voltam, amikor apukával összeköltöztünk egy közös albérletbe. Baba holmikat nagyon sokat kaptunk, szerintem te is fogsz majd ha mindenkinek elmondjátok. Szóval meglehet csinálni. Boldog babavárást!
3/7 anonim válasza:
Sok függ attól, hogy mennyire fiatal és az apa is mennyi idős. Van-e annyi jövedelmük, hogy tudják fizetni a lakbárt, rezsi, és a babával járó költségeket? Nem csak a baba születésekor, hanem később is.
Ha ezek a feltételek nincsenek meg, akkor a nő nem gondolkodik felelősen.
4/7 anonim válasza:
Nehéz olyan nagyon véletlenül teherbe esni.
5/7 anonim válasza:
Amikor teherbe estem még otthon laktam de már javában kerestünk házat, amit két hónap múlva sikerült megvennünk,közel vettünk házat édesanyámhoz így könnyű volt az elszakadás, én sokkal jobban éreztem magam a saját külön házunkban. Nekünk elég volt mindenre az idő.
6/7 anonim válasza:
Én így voltam. Miután kiderült hogy terhes vagyok, 3 hónapra már albérletben éltünk a párommal.
7/7 anonim válasza:
Véletlenül nem igazán lehet teherbe esni.
Védekezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!