Fiatal lányok és érett nők ti szeretnétek gyereket vállalni? Ha nem miért nem? És miért igen?
Én nem igazán.
Indok:
1. Nincs apajelölt
2. Nem tudnék neki mindent megadni
3. Félek, hogy egyedülálló anyaként kell felnevelnem
4. Van 3 keresztgyerekem, akiket imádok, viszont ha sokat vagyok velük, néha elfogy a türelmem. Gondolom az enyémnél sem lenne ez másképp, és ez elriaszt.
5. Még magamnak sem tudtam megadni mindazt, amire vágyom. Ilyen téren önző vagyok!
6. Ezt már csak a lepontozás végett: nehezen tudom leadni a súlyfeleslegem :)
Szeretnék. Sajnos eddig nem jött össze. Voltak nőgyógyászati gondjaim. De még reménykedünk.
Azt nem tudom igazán megfogalmazni, hogy miért szeretnék, egyszerűen vágyom rám, nehezen tudom elképzelni nélküle az életet. Persze arra is vágyom, hogy úgymond továbbörökítsük magunkat, kíváncsi vagyok, hogy kettőnkből mi lesz :) Szeretném megtapasztalni azt a szeretetet, amit csak a gyereke iránt érezhet az ember. Feltételek (mind érzelmi, értelmi, mind anyagi, fizikai dolgok) adottak, ezért úgy érzem nagyon szép kis család lehetnénk.
ez még elfelejtettem: 30/N
2-es voltam
Igen szeretnėnk gyereket màr nagyon!
Talan azert mert szerintem anyanak lenni a legszebb dolog!
Szerintem ha nem lenne gyerekem akkor uresnek ereznem az eletemet.
Ferjemel nagyon harmonikus hazasgban elunk, es mar csak a gyerek az mi hianyzik,üres lenne nelkule az eletunk.
Szerintem akkor kerek egy hazasag es akkor beszelunk csaladrol ha van gyerek!
Jovore tervezuk a babat, ha isten is megengedi ezt az oromot nelunk 😊 27N
Utolsó: Ez úgy hangzott, mint valami KDMP-s propaganda. :)
Csak egy gondolatodra reagálnék: Nem csak akkor beszélünk családról, ha van gyerek.
"Talán csak azért, hogy egy normális embert szabadíthassak a világra, aki csendes, toleráns, nyitott, alkotó emberke lesz. "
Hát, vagy nem. :) Erre nincs garancia, minden gyereknek más a személyisége. Lehet hogy hangos, lázadó, temperamentumos lesz. Persze toleranciára és nyitottságra viszont nevelheted, mert az elsősorban a környezeti mintákból sajátítja el a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!