Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal lányok és érett nők ti...

Fiatal lányok és érett nők ti szeretnétek gyereket vállalni? Ha nem miért nem? És miért igen?

Figyelt kérdés
Várom minden korosztály véleményét, de főként a harminc felettiekét. Férfiak is írhatnak a témával kapcsolatban.
2014. dec. 13. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

Én nem igazán.

Indok:

1. Nincs apajelölt

2. Nem tudnék neki mindent megadni

3. Félek, hogy egyedülálló anyaként kell felnevelnem

4. Van 3 keresztgyerekem, akiket imádok, viszont ha sokat vagyok velük, néha elfogy a türelmem. Gondolom az enyémnél sem lenne ez másképp, és ez elriaszt.

5. Még magamnak sem tudtam megadni mindazt, amire vágyom. Ilyen téren önző vagyok!

6. Ezt már csak a lepontozás végett: nehezen tudom leadni a súlyfeleslegem :)

2014. dec. 13. 18:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék. Sajnos eddig nem jött össze. Voltak nőgyógyászati gondjaim. De még reménykedünk.

Azt nem tudom igazán megfogalmazni, hogy miért szeretnék, egyszerűen vágyom rám, nehezen tudom elképzelni nélküle az életet. Persze arra is vágyom, hogy úgymond továbbörökítsük magunkat, kíváncsi vagyok, hogy kettőnkből mi lesz :) Szeretném megtapasztalni azt a szeretetet, amit csak a gyereke iránt érezhet az ember. Feltételek (mind érzelmi, értelmi, mind anyagi, fizikai dolgok) adottak, ezért úgy érzem nagyon szép kis család lehetnénk.

2014. dec. 13. 18:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

ez még elfelejtettem: 30/N

2-es voltam

2014. dec. 13. 18:22
 4/21 anonim ***** válasza:
61%
Nekem már van és őt akartam is. Korábban úgy gondoltam,hogy 4 gyereket szeretnék, ma viszont úgy gondolom elég lesz ez az egy gyerkőc is. Legfőképp azért mert mondhatni egyedülálló anyaként nevelem, pedig van férjem. De ő a munkája miatt nem igazán tudja kivenni a részét és ez valószínű így is marad. Így viszont nem szeretnék több gyereket vállalni.
2014. dec. 13. 18:27
 5/21 anonim ***** válasza:
Én is 30N, első voltam
2014. dec. 13. 18:27
 6/21 anonim ***** válasza:
49%

Igen szeretnėnk gyereket màr nagyon!

Talan azert mert szerintem anyanak lenni a legszebb dolog!

Szerintem ha nem lenne gyerekem akkor uresnek ereznem az eletemet.

Ferjemel nagyon harmonikus hazasgban elunk, es mar csak a gyerek az mi hianyzik,üres lenne nelkule az eletunk.

Szerintem akkor kerek egy hazasag es akkor beszelunk csaladrol ha van gyerek!

Jovore tervezuk a babat, ha isten is megengedi ezt az oromot nelunk 😊 27N

2014. dec. 13. 18:34
 7/21 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó: Ez úgy hangzott, mint valami KDMP-s propaganda. :)

Csak egy gondolatodra reagálnék: Nem csak akkor beszélünk családról, ha van gyerek.

2014. dec. 13. 18:37
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Fogalmam sincs miért akarok gyereket. Talán azért, hogy odaadhassam neki a vackokat, amiket őrizgetek (plüssök, játékok, könyvek), talán azért, hogy megmutathassam a világnak, hogy én is érek annyit, mint mások. Talán csak azért, hogy egy normális embert szabadíthassak a világra, aki csendes, toleráns, nyitott, alkotó emberke lesz. (Ha lehetne, mindezt terhesség, szülés, és "természetesen" minden utána való nehézség nélkül akarnám. :D )
2014. dec. 13. 18:44
 9/21 anonim ***** válasza:
8-as: 28/N
2014. dec. 13. 18:44
 10/21 anonim ***** válasza:
52%

"Talán csak azért, hogy egy normális embert szabadíthassak a világra, aki csendes, toleráns, nyitott, alkotó emberke lesz. "

Hát, vagy nem. :) Erre nincs garancia, minden gyereknek más a személyisége. Lehet hogy hangos, lázadó, temperamentumos lesz. Persze toleranciára és nyitottságra viszont nevelheted, mert az elsősorban a környezeti mintákból sajátítja el a gyerek.

2014. dec. 13. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!