Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal lányok és érett nők ti...

Fiatal lányok és érett nők ti szeretnétek gyereket vállalni? Ha nem miért nem? És miért igen?

Figyelt kérdés
Várom minden korosztály véleményét, de főként a harminc felettiekét. Férfiak is írhatnak a témával kapcsolatban.
2014. dec. 13. 18:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak abból indultam ki, hogy én milyen kis tötymöty vagyok, és a gyermek is az lesz. Nem lenne semmi gond a heves vérmérséklettel, meg egyebekkel. Az én lázadásom mindig csak szóbeli volt, meg írásbeli. Szegény naplóm, miket kellett elnyeljen! :))))
2014. dec. 13. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Szeretnék babát mindenképp,de nincs apa jelöltem.Gyerekkel teljes az élet.

35/N

2014. dec. 13. 20:09
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Én nem akarok gyereket. Nincs rá konkrét okom, egyszerűen csak semmilyen vágyat sem éreztem rá soha. Számomra az a természetes állapot, hogy nem akarok, mert mindig ilyen voltam. Persze ha jobban belegondolok, akkor látom, hogy nem semmi ami a gyerekel jár, de ez csak mellékes, ha akarnék, minden bizonnyal túllépnék ezeken.

'talán azért, hogy megmutathassam a világnak, hogy én is érek annyit, mint mások.'

Na az ilyenektől megy el mégjobban a kedvem. Nem attól fogsz érni valamit, hogy szülsz egy gyereket. Azt bárki tud.

2014. dec. 13. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

8-as vagyok.

Jól esik hallani, hogy bárki tud gyereket szülni. Csak az a kérdés, hogy én miért is nem? Tök jó, hogy anyósom, édesanyám, a nagymamám, a sógorom barátnője is mind az a kategória, akikre elég volt csak ránézni, és "úgy maradtak", ellenben én itt malmozok az összegyűjtögetett kacatjaim fölött, és nincs akinek átadhassam azokat.

2014. dec. 13. 21:02
 15/21 anonim ***** válasza:

13-as, sajna sokan nem tudnak gyereket szülni. És aki már szült, az tudja, hogy ez milyen nagy feladat is.

Nem olyan egyszerű!!

Kérdésre válasz, nekem van már 3gyerekem így többet már nem szeretnék. :) Megmondom őszintén nem egyszerű velük, imádom mindet, próbálunk úgy élni, hogy megadjunk nekik lehetőségekhez képest mindent, de felállítani a korlátokat, szabályokat, hogy normális felnőttek legyenek majd. A férjem jelen van- sokat foglalkozik velük, de ennek ellenére néha elfogy a türelem... :)

2014. dec. 13. 21:24
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Igen,Igen,Igen!42 éves vagyok,és 3 gyerekem/gyerekünk van.Az elsőt 20 évesen szültem(házasságban)a 2 kisebbet 35 ill.,40 évesen vállaltam/vállaltuk.Hogy miért?!Mert számunkra gyerek nélkül elképzelhetetlen volt a jövőnk,az életünk.Egy gyereknek minden megvolt.Aztán hosszú szünet....mire 35 évesek lettünk minden feltétel megteremtődött még több gyerek számára....ha a szívemre hallgatnék még 1 gyereket szülnék,de az eszem határozottan mondja,hogy:NEM!NEM!és NEM!Nem is lesz több,mert elköttetem magam hamarosan(és persze addig is hatékonyan védekezünk).Az első gyerekünk már elnőtt(22 éves elmúlt)külföldön él,egyetemista,és dolgozik.Ő már révbe ért(nem szándékozik hazajönni-le is beszélném róla-mindene megvan,pénz,bérelt lakás,barátok stb.)a 2 kicsinek is meg fogjuk találni az útját.Ezért vagyunk,hogy segítsük Őket.
2014. dec. 13. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
elnőtt=felnőtt
2014. dec. 13. 21:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Szeretnék, azóta, hogy a férjem eljegyzett. Akkor ott valami bekattant, és azóta érzem úgy, hogy készen állok rá. Hamarosan a munkával akpcsolatos kritérium is meglesz, és akkor bele is vágunk. Lehet, hogy a korom miatt is most jött elő bennem az ösztön, bár korábban nem gondoltam volna, hogy ilyen van, és úgy gondoltam, hogy bőven ráérünk majd később, most viszont már alig várom. Már eleget voltunk kettesben. Másik nagy érv, hogy a férjem is ugyanúgy szeretné, mint én. Emellett pedig kíváncsi vagyok magára az élményre a nehézségeivel és a szép pillanatokkal együtt, kíváncsi vagyok, milyen lesz szülőnek érezni magam.

26N

2014. dec. 14. 14:34
 19/21 anonim ***** válasza:
igen szeretnek gyereket mert nagyon szeretem a kis babakat es a ferjemmel tervezzuk jovoben . 20 eves vagyok es a ferjem 25 . Szerintem is szep az elet ugy ha van egy gyerek ,meg kiszeretnem probalni milyen az erzes amikor szulsz !
2014. dec. 14. 20:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Néha úgy érzem szeretnék, de aztán győz a józan ész :)

Okok:

- nem megfelelő férfival élek ( ő nem akar még (minden évben ezt mondja immár 6 éve)-tudom változtatnom kéne ezen, de most ez van)

- 110.000ft a keresetem (ebből örülök ha magamat eltartom nagy nehezen)

- nincs türelmem, jelenleg idegesíteni szokott a hiszti és a sírás, ha valahol hallom

- van rajtam 10kg felesleg ami nem megy le, így be se vállalnám

- a hirtelen hízás miatt már most lóg a mellem és striás vagyok (nem akarok rontani a helyzeten)

-albérletben élek és esélyem sincs saját lakásra (nincs önerő ebből a fizuból félretenni nem lehet és ezáltal a megtakarításom 0.)

lényegében ennyi :)

26/N

2014. dec. 23. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!